Kuva: AOP

Prinssi Harry ja Meghan ryhtyvät tuottajiksi - jättidiili Netflixin kanssa

03.09.2020 08:15 - Roy Kokkonen

Sopimuksen rahallista arvoa ei ole kerrottu julkisuuteen.

Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat solmineet monivuotisen tuotantosopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa, kertoo The New York Times.

Sussexin hertttuaparin perustama tuotantoyhtiö tulee tuottamaan dokumentteja, dokumentaarisia sarjoja, kokopitkiä elokuvia, käsikirjoitettuja sarjoja ja lastenohjelmia palveluun. 

Sopimuksen rahallista arvoa ei ole paljastettu julkisuuteen. 

Meghan tunnettiin näyttelijänä ennen avioitumistaan prinssi Harryn kanssa. Herttuaparin edustajan mukaan paluuta kameroiden eteen ei kuitenkaan ole tiedossa. Hänet on nähty edellisen kerran näyttelijänä Pukumiehet-sarjassa vuonna 2018.

- Keskitymme tuottamaan sisältöä, joka on informatiivista, mutta joka antaa myös toivoa, he kertovat tiedotteessa.

Herttuaparin veto ei tule yllätyksenä. Kansainvälisessä lehdistössä on spekuloitu, että Harry ja Meghan saattavat seurata Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman ja hänen vaimonsa Michellen jalanjälkiä. Obamat ovat tehneet aiemmin vastaavanlaisen sopimuksen Netflixin kanssa.

Huhut saivat lisäpontta, kun Meghan toimi kertojaäänenä keväällä julkaistussa Disney-dokumentissa The Elephant. Myös prinssi Harry vieraili elokuussa paraurheilusta kertovassa Rising Phoenix -nimisessä dokumentissa.

Prinssi Harry ja Meghan luopuivat kuninkaallisesta roolistaan tammikuussa ja elävät nykyisin Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Lue myös: Prinssi Harry seuraa Meghanin jalanjälkiä kuvaruutuun - puhuu tärkeästä aiheesta trailerissa

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin pojasta otettiin salakuvia katalin keinoin - kuvaaja sai syytteen

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan palkkasivat "julkkisten salaisen palvelun" - hintalappu 8000 euroa päivässä

Lähde: NYT

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat