Kuva: AOP

Harry Potter -näyttelijä paljasti lapsitähtien hurjimman jekun - saivat rakennustyömaan sekaisin

03.09.2020 14:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Lapsitähtien tekemät pilat vaihtelivat pienistä hölmöilyistä täysin vastuuttomiin temppuihin.

Harry Potter -elokuvissa näytellyt Oliver Phelps kertoo brittilehti Metron haastattelussa kuvauksissa tapahtuneista käytännön piloista.

Oliver ja hänen veljensä James esittivät Weasleyn kaksosia, jotka tekevät elokuvissa paljon jekkuja. He päättivät ottaa rooleista ilon irti myös itse.

- Saimme aika paljon anteeksi, koska väitimme olevamme metodinäyttelijöitä. Sanoimme, että tarvitsimme tilaa ilmaista itseämme, hän kertoo.

Sotkivat rakennustyöläisten päivän radiopuhelimilla

Phelpsin mukaan pilat vaihtelivat pienistä hölmöilyistä täysin vastuuttomiin temppuihin. Eräänkin kerran he onnistuivat saamaan viereisen rakennustyömaan täysin sekaisin.

- Studiolla kaikilla oli radiopuhelimet. Joten kerran lainasimme yhtä radiopuhelimista ja tajusimme, että yksi kanavista oli sama, kuin mitä rakennusmiehet käyttivät viereisellä työmaalla, Phelps kertoo.

- Minä, James ja Bonnie Wright [Ginny Weasleyn näyttelijä toim. huom.] pidimme hauskaa siten, että katselimme välimatkan päästä ja sanoimme radioon "Voitte kaikki lähteä kotiin, meillä on tilaus myöhässä" tai jotain vastavaa. 

Näyttelijät katselivat, kun työmiehet jättivät työkalunsa niille sijoilleen ja alkoivat tekemään lähtöä.

- Työmaan pomo ei tainnut kielenkäytöstä päätellen tajuta, että hän oli tekemisissä lasten kanssa. Hän ei vaikuttanut kovinkaan tyytyväiseltä, Phelps sanoo huvittuneena.

Lue myös: Tiesitkö? Harry Potter -elokuvan lopussa on "salainen seksikohtaus"

Lue myös: "Katso nyt meitä vanhoja äijiä" - Harry Potter -tähtien videopuhelu karanteenista herättää hilpeyttä

Lue myös: Harry Potter -kirjailija paljasti: Suosikkihahmo sai nimensä erikoisesta paikasta

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat