Kuva: AOP

Odotettu Disney Plus -suoratoistopalvelu saapuu Suomeen - katso mitä kaikkea on tarjolla

03.09.2020 12:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Valikoimaan kuuluu elokuvia, sarjoja sekä Disney Plus -tuotantoja.

Kauan odotettu Disney Plus -suoratoistopalvelu saapuu vihdoin Suomen markkinoille 15. syyskuuta. Palvelu tarjoaa kaikkiaan tuhansittain katsottavaa, johon kuuluu niin elokuvia, sarjoja kuin palvelun Originals-tuotantoakin. 

Palvelusta löytyvät muun muassa kaikki Simpson-sarjan kaudet. Tämän lisäksi tarjolla on esimerkiksi High School Musical -sarja.

Hittielokuvia on sen sijaan tarjolla laidasta laitaan. Katsottavissa on niin Avengers: Endgame, Black Panther kuin Toy Story 4 ja Doria etsimässä. Myös Star Wars -faneja hemmotellaan, kun katsottavissa ovat episodit 1-7 sekä Rise of Skywalker.

Palvelussa pääsee käsiksi myös rakastettuihin Disney-klassikoihin, kuten Tuhkimoon, Pieneen merenneitoon ja Miekka kivessä -elokuvaan. Mukana on myös uudempia menestyselokuvia, kuten Frozen ja Leijonakuningas (2019). Yksin kotona, Mrs. Doubtfire – Isä sisäkkönä, Ice Age, Nunnia ja konnia sekä James Cameronin Oscar-voittaja Avatar löytyvät nekin tarjonnasta. 

Myöskään dokumentteja ei ole unohdettu. Palvelusta löytyy muun muassa Oscarilla palkittu dokumentti Free Solo, jossa seurataan kiipeilijä Alex Honnoldin pitkäaikaista unelmaa, käsittämättömältä tuntuvaa nousua Yosemiten kansallispuistossa Yhdysvalloissa sijaitsevaa El Capitan -seinämää pitkin – ilman turvaköysiä. Tämän lisäksi mukana ovat Sundancen yleisöpalkinnon pokannut Science Fair sekä luonnonsuojeluaiheisiin keskittyvä Kohti Okavangoa.

Lue myös: Disney Plus ei sulattanut paljasta pintaa - karvapeitteellä piilotettu peppu sai somen irvailemaan

Kilpailut

Uusimmat