Kuva: AOP

Prinssi Harry ja Meghan peruivat hyväntekeväisyystapahtuman - syynä sopimus Netflixin kanssa

07.09.2020 11:45 - Roy Kokkonen

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan solmivat viime viikolla yli 125 miljoonan euron arvoisen tuotantosopimuksen Netflixin kanssa. Sopimus johti hyväntekeväisyystapahtuman peruuntumiseen, sillä se oli tarkoitus lähettää Amazonin kautta.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat peruneet ensi vuoden kesälle suunnitellun hyväntekeväisyystapahtuman, jonka avulla oli tarkoitus kerätä varoja järjestölle, joka auttaa haavoittuneita sotilaita ja järjestää Invictus Games -paraurheilukilpailua, kertoo Daily Mail

Tapahtuman odotettiin tuottavan yli miljoona euroa järjestölle.

Peruuntumisen taustalla on Harryn ja Meghanin viime viikolla solmima yli 125 miljoonan euron arvoinen tuotantosopimus suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Tapahtuma oli tarkoitus lähettää Amazonin kautta, joka on Netflixin kilpailija.

Herttuaparin oli tarkoitus puhua tapahtumassa, ja lisäksi siellä oli määrä esiintyä liuta eturivin artisteja, kuten Beyonce ja Ed Sheeran.

Invictus Games on prinssi Harryn perustama paraurheilutapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2014 alkaen. Tapahtumassa kilpailee palveluksessa haavoittuneita tai vammautuneita sotilaita.

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan ryhtyvät tuottajiksi - jättidiili Netflixin kanssa

Lue myös: Prinssi Harry seuraa Meghanin jalanjälkiä kuvaruutuun - puhuu tärkeästä aiheesta trailerissa

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat