Kuva: Nelonen/Lars Johnson

Tässä ovat Temptation Island Suomen uudet parit - trombi tuhosi saaren kaksi päivää ennen kuvauksia

09.09.2020 12:39 - Roy Kokkonen

Uudet parit ovat tässä! Suomen kesä antoi oman mausteensa kuvauksiin, sillä viettelysten saari joutui trombin runtelemaksi vain kaksi päivää ennen kuvauksia.

Temptation Island Suomen kahdeksannen kauden parit ovat julkistettu. Ohjelma alkaa Nelosella lokakuun alussa.

Uusi kausi kuvattiin kesän aikana poikkeuksellisesti Kainuussa. Vaikka Suomen suvi teki tepposensa, on ohjelman juontaja Sami Kuronen silti tyytyväinen lopputulokseen.

- Maailma pakotti miettimään toisia vaihtoehtoja. Hyvä niin, hän totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Suomen kesäsää aiheutti omanlaistaan eksotiikkaa kuvauksiin. Trombi aiheutti tuhoa toisessa resorteista vain kaksi päivää ennen kuvausten alkua.

- Se alkoi syysmyrskynä, mutta jossain vaiheessa se lähtikin lapasesta, Kuronen kertoo.

Saari, jossa kuvausten piti alkaa joutui myrskyn riepoteltavaksi. Kolmasosa saaren puista kaatui vain kymmenessä minuutissa. 

- Viisitoista metsuria työskenteli päivän ympäri, jotta saari saatiin kuvauskuntoon, Kuronen sanoo.

Tässä ovat uudet parit:

Aarne, 20, ja Amalia, 20, Jyväskylä

Jyväskyläläiset Amalia ja Aarne tapasivat, kun Aarne tuli kuokkimaan Amalian kotibileisiin. Pariskunnan rakkaus leimahti nopeasti ja yhteen muutto tapahtui pian kuin vahingossa. Nyt pari on seurustellut 1,5 vuotta.

Parisuhde on Aarnelle ensimmäinen, eikä minkäänlaista viettelystä ole tullut tähän mennessä arjessa vastaan. Pariskunta lähteekin saarelle testaamaan, onko suhde yhtä vahvalla pohjalla kuin he itse uskovat.

Aarne ja Amalia. (kuva: Nelonen/Lars Johnson)

Jenna, 23, ja Juuso, 23, Joensuu

Jenna ja Juuso tapasivat puolitoista vuotta sitten baarissa, kun Juuso kiinnitti huomiota kiukkuisen, mutta kauniiseen Jennaan.

Pariskunnan molemmat osapuolet tunnustautuvat sarjan suuriksi faneiksi. Suurin syy mukaan hakemiselle oli kuitenkin Juuson mustasukkaisuus.

- Kyllä varmasti tulen olemaan jostain mustasukkainen, mitä siellä tapahtuu. Toivon, että se on sitä turhaa mustasukkaisuutta sitten, Juuso kertoo.

Jenna ja Juuso. (kuva: Nelonen/Lars Johnson)

Jonna, 24, ja Jussi, 24, Helsinki

Temptation Islandin viidenneltä kaudelta tuttu Jonna ja hänen poikaystävänsä Jussi ovat soutaneet ja huovanneet suhteessaan jo moneen kertaan.

Yhteen taas alkuvuodesta palannut pariskunta seurusteli aikoinaan lähes kaksi vuotta, mutta he erosivat myöhemmin Jussin petettyä Jonnaa.

- Jussilla oli ollut samaan aikaan toinen nainen. Mä en tiedä kuinka kauan, Jonna kertoo.

Sattumalta kohtaaminen kadulla sai kuitenkin tunteet lämpenemään uudestaan. Tulisen riidan jälkeen Jonna ja Jussi löysivät takaisin toistensa sydämiin.

Jonna ja Jussi. (kuva: Nelonen/ Lars Johnson)

Viivi, 22, ja Lance, 22, Espoo

Kuudennelta kaudelta tutut Viivi ja Lance päätyivät viimeksi viimeisellä iltanuotiolla eroon, mutta kotiin palaamisen jälkeen pari päätyi mutkien kautta jälleen yhteen.

Nyt pari on seurustellut kaksi ja puoli vuotta.

- Anteeksiantoon päästiin ajan kanssa. Ne vanhat asiat, jotka oli tapahtuneet ikävästi niin niiden päälle rakennettiin uutta ja parempaa, Viivi kertoo.

Viivi ja Lance. (kuva: Nelonen/Lars Johnson)

Lue myös: Tässä ovat Temptation Islandin uudet naissinkut! "Katotaan kuka rypyttää ja kenen piirakkaa"

Lue myös: Temptation Islandin uudet miessinkut julkistettiin: "Olen tämän keittolaivan kapteeni"

Kilpailut

Uusimmat