Kuva: AOP

Kun Dave Mustaine sairastui syöpään, soitti hän Bruce Dickinsonille: "Katson häntä hieman ylöspäin"

10.09.2020 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mustaine kertoi sairastumisestaan kesällä 2019.

Megadeth-johtohahmo Dave Mustaine, 58, kertoi viime vuonna, että on sairastunut kurkkusyöpään.

"Minulla on diagnosoitu kurkkusyöpä. Se on jotain sellaista, jota on kunnioitettava ja joka on kohdattava. Olen kuitenkin kohdannut esteitä aiemminkin. Olen tiiviisti yhteistyössä lääkäreiden kanssa ja olemme laatineet hoitosuunnitelman, jolla on 90 prosentin mahdollisuudet onnistua. Hoidot ovat jo alkaneet", mies kirjoitti tulloin. Mustaine palasi lavalle ensimmäistä kertaa sairauden jälkeen Helsingissä.

Nyt Mustaine on paljastanut Forbes-julkaisun haastattelussa, että oli puhunut asiasta Iron Maiden -laulaja Bruce Dickinsonille, 62, joka on kärsinyt samasta sairaudesta.

- Kun sain diagnoosin, ajattelin, että haluan jutella Brucelle. En kuitenkaan tuntenut hirveän montaa heavy metal-laulajaa, joka on kamppaillut saman asian kanssa, Mustaine kertoi ja jatkoi:

- Olin melko ylpeä Brucesta keskustelun jälkeen. Emme ole mitään sydänystäviä ja katson häntä hieman ylöspäin. Bruce kertoi minulle, että ympäröi itsesi positiivisilla sekä hyvillä ihmisillä ja paikoilla ja älä yritä aiheuttaa itsellesi liikaa stressiä.

Lue myös: Bruce Dickinson Voice.fi:n haastattelussa: "Multitaskaus on hevonp*skaa"

Lue myös: Bruce Dickinson sai motivaatiota syöpätaistelusta - "Ikinä ei tiedä, milloin täältä poistuu"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat