Kuva: AOP

Saako huippusuosittu Joker jatkoa? Joaquin Phoenixille tarjottu jättidiiliä kahdesta jatko-osasta

14.09.2020 12:45 - Roy Kokkonen

Joaquin Phoenix neuvottelee kahdesta jatko-osasta suositulle Joker-elokuvalle. Lehtitietojen mukaan näyttelijälle on tarjottu muhkeaa 50 miljoonan dollarin, eli noin 42 miljoonan euron sopimusta jatko-osista.

Viime vuoden yksi menestyneimmistä elokuvista, Todd Phillipsin ohjaama Joker saa mahdollisesti jatkoa, kertoo Unilad.

 Kyseessä on kaikkien aikojen tuottoisin sarjakuvaan perustuva elokuva yli miljardin dollarin tuotolla. Pääosassa nähty Joaquin Phoenix voitti parhaan miesnäyttelijän Oscarin ja Golden Globen nimikkoroolistaan.

Lehtitietojen mukaan Phoenixille on tarjottu 50 miljoonan dollarin, eli noin 42 miljoonan euron sopimusta kahdesta jatko-osasta menestyselokuvalle.

- Joaquin piti Jokeria alun perin yksittäisenä elokuvana. Mutta ääni kellossa on muuttunut, sisäpiirilehti kertoo brittilehti Mirrorille.

Lähteen mukaan Phoenix haluaa palata rooliin. Tuotantoyhtiö Warne Bros:n tarkoituksena on tehdä kaksi elokuvaa, jotka julkaistaan vuosina 2022 ja 2024.

- Hän on sanonut, että elokuvaa ympäröineistä kiistanalaisuuksista huolimatta hän haluaa palata rooliin. Asiasta neuvotellaan vielä, mutta käsikirjoituksia kirjoitetaan ja Joaquin on asiassa tiiviisti mukana.

Elokuvaa kritisoitiin sen väkivaltaisuudesta. Isossa-Britanniassa se keräsi eniten valituksia kaikista vuonna 2019 julkaistuista elokuvista. Suomessa sen ikäraja on 16.

Asiasta on liikkunut huhuja aiemminkin. Asiaa spekuloitiin jo viime marraskuussa, vasta vähän aikaa ensi-illan jälkeen. Tuolloin ohjaaja Todd Philips kiisti kaikki puheet jatko-osista.

Lue myös: Joker-elokuvan kulisseissa kuohui - pääosanesittäjän luonne sai jopa Robert De Niron hermostumaan

Lue myös: Joker tuotti maailmanlaajuisesti yli miljardin - ohjaaja tienasi elokuvasta valtavan tilipussin

Lähteet: Mirror, Unilad

Kilpailut

Uusimmat