Kuva: Iiro Myllymäki

"Juotu viinii ja kukuttu aamuseiskaan" - Sanni kertoo rehellisenä lähes keikattomasta kesästään

18.09.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sanni soitti vastikään kuusi keikkaa Tavastialla.

Suosittu laulaja-lauluntekijä Sanni, 27, joutui monien muiden artistien tavoin perumaan keikkojaan koronapandemian vuoksi.

Nyt Sanni avautuu Instagram-sivullaan siitä, että kesä ilman kiertuetta meinasi jopa ahdistaa.

"Mua jännitti ja oikeestaan jopa ahisti ajatus kesästä ilman kiertuetta. Olihan se tosi erilainen ku odotin mut tuntuu et kun on saanut/joutunut kattoo tyhjää kalenterii ja miettii et mitähän sitä sit tänään tekis, on myös voinu kuulla sitä pientä ääntä sisäl joka keksii tekemistä vähän sellasel why not -periaatteel"

Samalla tähti paljastaa, mitä kaikkea onkaan tehnyt niin sanotulla luppoajalla.

"On tullu juotuu viinii kavereiden kaa ja kukuttuu aamuseiskaan, nukuttuu päikkäreitä, katottuu telkkarista jotain hömppää, käytyy taidenäyttelys ja keksittyy omii reseptei ja kokkailtuu millon mitäkin sörsseleitä. Oon myös pitkäst aikaa vähän lueskellu. Täl hetkel meneillään Viktor Franklin Ihmisyyden rajalla (ks pöytä). Oon kyl vast alussa mut päätin et tän mä luen loppuun vaik normaalisti jätän kaikki aina kesken ku tulee muka jotain muuta."

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Sanni soitti vastikään kuusi keikkaa Tavastialla Helsingissä. Laulaja hehkutti tuolloin Instagramissa, että keikat olivat menneen äärimmäisen hyvin.

"Tää oli vuoden ylivoimasesti paras viikonloppu. Ei mitään kysyttävää. Rakastan tätä hommaa, mun bändii /crewii ja TEITÄ! Kiitos luottamuksesta, heittäytymisestä ja siitä et kaikki kunnioitettiin toisiimme ja turvallisuusohjeita alusta loppuun."

Lue myös: Sanni poseeraa söpössä ysärityylissä - "Instagram vastaan todellisuus"

Lue myös: Sanni julkaisi suloisia kuvia äidistään - "Lauloi rokkibändissä ja käytti nahkahousuja"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat