Kuva: AOP

Kristen Bellin lapset rakastavat alkoholitonta olutta - "Voitte sanoa, että olen kauhea vanhempi"

21.09.2020 20:45 - Roy Kokkonen

Frozen-tähden 5- ja 7-vuotiaat tyttäret juovat alkoholitonta olutta ruokajuomana ravintolassa ja jopa etäkoulun välitunneilla.

Näyttelijä Kristen Bellillä, 40, on kaksi lasta yhdessä miehensä Dax Shepardin kanssa. 5-vuotiaalla Deltalla ja 7-vuotiaalla Lincolnilla on erikoinen lempijuoma: alkoholiton olut. Asia käy ilmi Say Yes! With Carla Hall -podcastissa.

Hän kertoo, että lapset tykästyivät alkoholittomaan olueen jo vauvoina. Heidän isänsä on ollut raittiina 16 vuotta. Nykyisin lapset tilaavat sitä ruokajuomaksi jopa ravintolassa.

- Kun saimme ensimmäisen lapsen, niin mieheni saattoi avata alkoholittoman oluen, jolloin vauva hamuili sitä ja otti tölkin reunan suulleen. Se on tunteellinen asia tytöilleni. Se saa heidät tuntemaan läheisyyttä isäänsä, näyttelijä kertoo.

Hän ymmärtää, että kaikki eivät välttämättä hyväksy lasten oluenjuontia.

- Voitte sanoa, että olen kauhea vanhempi. En välitä. Itse uskon, että olen loistava vanhempi. Opin joka päivä, hän kertoo.

Bell korostaa, että asiasta keskustellaan tyttöjen kanssa. Heille on myös kerrottu, miksi heidän isänsä ei voi juoda alkoholia. Kaikista syytöksistä huolimatta hän puolustaa tytärten oluenjuontia.

- Ei siinä ole mitään pahaa. Loppujen lopuksi se on vain kuplivaa mehua, hän perustelee.

Bellin lapset käyvät etäkoulua. Hän kertoo, että muut lapset ovat jääneet suu auki katsomaan, kun Bellin lapset ovat korkanneet huurteiset kesken Zoom-tapaamisen.

- Heillä on 15 minuutin taukoja, jolloin he saavat syödä eväitä ja hyppiä ympäriinsä. Saatan tulla katsomaan, mitä he tekevät. He molemmat siemailevat alkoholitonta olutta nettikameran edessä. Silloin tulen ajatelleeksi, että mitähän muut ajattelevat. Mutta sitten muistutan itseäni, että se on alkoholitonta, eikä siinä ole mitään väärää.

Lue myös: Näyttelijä Kristen Bell ei enää anna ääntään tummaihoiselle animaatiohahmolle: "Nyt on aika"

Lue myös: Näyttelijä Kristen Bellin kasvot muokattiin netissä kiertävään pornovideoon: "Olin järkyttynyt"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Kristen Bell: "Kasvatan lapsistani antirasisteja"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat