Kuva: AOP

Näyttelijä Hugh Jackmanin uskotaan olevan homoseksuaali - vaimo kommentoi suorasanaisesti

30.09.2020 22:45 - Senja Rapila

Pitkään on spekuloitu, onko Hugh Jackman, 51, salaa homoseksuaali.

Spekulaatiot näyttelijä Hugh Jackmanin, 51, seksuaalisuuden ympärillä ovat pyörineet koko miehen pitkän uran ajan. Hänen pitkäaikainen vaimonsa Deborra-Lee Furness on kommentoinut huhuja jälleen tuoreessa haastattelussa. Pari on ollut naimisissa 24 vuoden ajan.

- Kun näen näitä juorulehtiä ja ne ovat niin ilkeämielisiä... toivon vain ihmisten huomaavan, että kaikki juorut ovat keksittyjä, Furness kommentoi pitkästyneenä.

- Se on vain niin väärin, että tuollaista sanotaan. Se on kuin joku sanoisi Elton Johnista, että hän on hetero. Olen varma, että hän suuttuisi siitä! [...] Se on tavallaan traagista, että ihmiset, joilla ei ole parempaakaan tekemistä, juoruilevat niistä joita eivät tunne.

Hugh on kertonut aiemmassa haastattelussa, että uskoo huhujen lähteneen liikkeelle vuonna 2003, kun hän tähditti Broadwaylla The Boy From Oz -näytelmää.

- Se oli vain pieni suukko... aloin nauramaan sen jälkeen niin paljon, hän on muistellut kollegansa suutelua lavalla.

- Joten jäin suutelemaan häntä suulle, koska ajattelin, että alkaisin muuten nauramaan jälleen lavalla. Että pysyttelen tässä, kunnes se tunne lähtee pois. Se ei kuitenkaan lähtenyt ja koko yleisö näki, kuinka aloin hytkymään naurua pidätellessäni. Sitten he alkoivat nauraa.

Lähde: E! Online

Lue myös: Suomalaisartistin biisi päätyi Ryan Reynoldsin ja Hugh Jackmanin mainokseen: "Vapina kävi käsissä"

Lue myös: Ryan Reynolds ja Hugh Jackman lopettivat sotansa hetkeksi - mutta kuinkas kävikään?

Kilpailut

Uusimmat