Kuva: All Over Press

Vakava onnettomuus elokuvan kuvauksissa traumatisoi Dylan O'Brienin - vaikuttaa työskentelyyn vieläkin

16.10.2020 17:45 - Senja Rapila

29-vuotias näyttelijä sai onnettomuudessa vuonna 2016 murtumia kasvoihin, aivotärähdyksen ja traumaattisen aivovaurion.

Monien suosima Teen Wolf ja Labyrintti -näyttelijä Dylan O'Brien, 29, loukkaantui vuoden 2016 maaliskuussa vakavasti Labyrintti-elokuvan jatko-osan The Death Cure kuvauksissa. Kertoman mukaan O'Brieniltä murtui useita luita sen jälkeen, kun auto törmäsi häneen kuvausten aikana.

Näyttelijän vammojen vakavuudesta puhuttiin paljon, sillä häneen ei saatu minkäänlaista kontaktia kuukausiin. Viimeisin tieto O'Brienista oli, kun 20th Century Fox ilmoitti, että näyttelijän vammat olivat luultua vakavammat ja uuden elokuvan kuvaamisen jatkamista tullaan lykkäämään. O'Brien pysyttäytyi pois sosiaalisesta mediastakin kuukausien ajaksi.

Nyt näyttelijä on kertonut, että kokemus oli todella rankka. Se jätti jälkeensä luumurtumia kasvoihin, aivotärähdyksen ja traumaattisen aivovaurion. Hän joutui käymään muun muassa leikkauksessa, jossa uudelleenrakennettiin kasvoja.

- Se uudistaa kokonaan sen, kuinka näet maailman ja mitä asioita pidät tärkeinä, O'Brien on kommentoinut onnettomuutta haastattelussa.

Tapahtunut vaikuttaa tänä päivänäkin O'Brienin työskentelyyn.

- Jopa tänä päivänä kun menen kuvauksiin, jos olen tekemässä stunttia ja  ympärillä tapahtuu jotain, olen hieman kauhuissani. Minussa on aste ahdistusta, minkä en usko koskaan lähtevän pois.

Lue myös: Arrow-komistus tuli kaapista ulos: "Ihmiset eivät ymmärrä sitä, miltä tuntuu näytellä vuorokauden ympäri"

Lue myös: Natalie Portman ei ole antanut lastensa katsoa tähdittämiään Star Wars -elokuvia - "Olisi outoa"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat