Kuva: AOP

Natalie Portman ei ole antanut lastensa katsoa tähdittämiään Star Wars -elokuvia - "Olisi outoa"

13.10.2020 14:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Natalie Portman paljasti tuoreessa haastattelussa syyn, miksi hänen lapsensa eivät ole nähneet Tähtien sodan esitrilogiaa.

Näyttelijä Natalie Portman, 39, ei ole näyttänyt Tähtien sota (Star Wars) -elokuvasarjan esitrilogiaa lapsilleen. Portman esitti Padme Amidalaa elokuvasarjan ehkä kiistellyimmissä osissa.

Portman kertoi asiasta Fatherlyn haastattelussa.

- En ole näyttänyt niitä vielä lapsilleni. Minusta olisi outoa, että he ajattelisivat minua jonain muuna kuin äitinään, hän kertoo.

Näyttelijällä on kaksi lasta, yhdeksänvuotias poika Aleph ja kolmevuotias tytär Amalia. Täysin ulkona Tähtien sota -universumista Portmanin jälkikasvu ei kuitenkaan ole.

- He ovat nähneet uusimmat elokuvat, joissa minä en ole mukana. Poikani siis, tyttäreni on vielä liian nuori, hän sanoo ja jatkaa:

- Tunnen itseni onnekkaaksi, kun voin olla osa jotain, jonka jokaisen lapsen mielikuvitus tuntee. Tulee olemaan jännittävää tehdä lapsiini vaikutus.

Natalie Portman (vas.), Liam Neeson, Jake Lloyd ja Evan McCregor elokuvassa Tähtien sota: Episodi I - Pimeä uhka. (kuva: AOP)

Fanit tyrmäsivät esitrilogian

Tähtien sota -elokuvasarjaan tehtiin kolme elokuvaa vuosituhannen vaihteessa, Pimeä uhka (1999), Kloonien hyökkäys (2002) ja Sithin kosto (2005). Kyseiset elokuvat sijoittuvat aikaan ennen 1980-luvulla tehtyjä alkuperäisiä Tähtien sota -elokuvia. 

Kyseiset elokuvat olivat monelle fanille ja kriitikolle pettymys. Portman otti aiemmin tänä vuonna kantaa elokuvien vastaanottoon.

- Se oli vaikeaa. Se oli ikävä juttu, koska tuntui siltä, että ihmiset olivat niin innoissaan uusista elokuvista, ja he joutuivat lähtemään pettyneinä, Portman kommentoi. 

Lue myös: Fanit luulivat Black Swan -tähden aviomiestä edesmenneeksi Paul Walkeriksi - katso hämmästyttävä kuva

Lue myös: Natalie Portmanin puhuttanut Oscar-viitta sai Rose McGowanin raivostumaan: "Tämä kuvottaa minua"

Lähde: Fatherly, Independent

Kilpailut

Uusimmat