Kuva: AOP

Playboy-lehti auttoi Cardi B:tä syntymäpäiväjuhlissa - villi video hurmasi miljoonat fanit

16.10.2020 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Cardi B vietti ökysynttäreitä Las Vegasissa.

Hugh Hefnerin Chicagossa vuonna 1953 perustama aikakauslehti Playboy on noussut vuosikymmenien aikana huimaksi instituutioksi. Vähäpukeisista- sekä alastonkuvistaan tunnettu lehti on muuttunut myös brändiksi, joka pitää sisällään erilaisia tuotteita.

Räppäri Cardi B, 28, juhlisti vastikään syntymäpäiviään Las Vegasissa ja julkaisi muutama päivä sitten Instagram-sivullaan yli 77 miljoonan seuraajansa iloksi videon, johon on koostettu juhlan tunnelmia. Julkaisutekstissä Cardi B kiittää Playboyta, joka on ollut mukana järjestelyissä

"Yritän edelleenkin käsittää kaikkea sitä rakkauta, mitä sain syntymäpäivinäni. Kiitos Playboy, kun autoit minua tekemään juhlista todella spesiaalin"

Ökyjuhlia esittelevää videota tarjoaa juhlahumua, villiä meininkinä sekä tyylikkäitä asusteita. Julkaisua on katsottu yli yhdeksän miljoonaa kertaa ja se on saanut monet jopa hieman kateellisiksi.

"Saisinpa tuollaiset juhlat itsekin"

"Aivan uskomattoman hienot bileet! Miksi en päässyt mukaan?"

"Haluan samanlaiset synttärit, perhana sentään!"

Cardi B julkaisi syntymäpäivistä myös kuvan, joka on herättänyt mielipiteitä. Moni on nimittäin leimannut naisen juhlinnan vastuuttomaksi vallitsevan koronavirustilanteen takia. Voit lukea lisää tästä.

Näet videon alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lue myös: Cardi B:n lennokas synttärikuva sai aikaan raivon - "Joko pandemia loppui?"

Lue myös: Cardi B julkaisi vahingossa alastonkuvan somessa - katumuksen kuulee julkaistussa ääniviestissä

Kilpailut

Uusimmat