Kuva: All Over Press

Hollywood-tähti Sharon Stone teki kaikkensa saadakseen huippuroolin - poseerasi jopa Playboyssa

16.10.2020 20:45 - Senja Rapila

Basic Instinct on vuoden 1992 eroottinen jännityselokuva.

Näyttelijä Sharon Stonesta, 62, tuli yksi Hollywoodin tunnetuimmista näyttelijätähdistä sen jälkeen, kun hän tähditti vuoden 1992 hittielokuva Basic Instinctiä yhdessä Michael Douglasin kanssa. Elokuva on hurjaan suosioon aikanaan noussut eroottinen jännityselokuva.

Elokuvan toista pääroolia ei kuitenkaan ollut helppo saada, joten Stone kertoo turvautuneensa äärimmäiseen tekoon: hän poseerasi alasti Playboy-lehdessä herättääkseen roolittajien kiinnostuksen.

- Päätin poseerata Playboy-lehdessä erityisesti sen vuoksi, että halusin saada roolin Basic Instinct -elokuvasta. En tajunnut mitä tapahtuisi, kun sitten kuvasimme elokuvan, hän kertoo.

- Uskoin sen olleen oikea rooli minulle ja tiesin mitä minun tulisi tehdä saadakseni sen.

Elokuvan jälkeen Stonesta tuli yksi Hollywoodin kuuluisimmista seksisymboleista. Elokuvan fanit olivat täysin rakastuneita hahmoon, jota Stone esitti hittielokuvassa. Elokuvan myötä tullut kuuluisuus poiki naiselle lisää töitä: hän tähditti muun muassa Casino-elokuvaa Robert DeNiron ja Joe Pescin kanssa. Stone nähtiin myös Basic Instinct -elokuvan jatko-osassa vuonna 2006.

(kuva: All Over Press)

Lue myös: Robert De Niro oli paras suutelija kaikista, kertoo Sharon Stone - 'Olin hulluna rakastunut häneen'

Lue myös: Sharon Stone syyttää Donald Trumpia tappajaksi - julkaisi musertavan videon

Lue myös: Hollywood-kaunotar Sharon Stone sai lahjaksi suomalaista laatutyötä - "Se on todella kaunis!"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat