Kuva: AOP

Radiojuontaja sai yllättävän soiton Shawn Mendesiltä iltamyöhällä - "Minulla oli erikoinen ilta..."

16.10.2020 23:15 - Senja Rapila

Laulajakomistus onnistui unohtamaan sovitun haastattelun BBC:n radiokanavan kanssa.

Laulaja Shawn Mendes, 22, on onnistunut vahingossa unohtamaan sovitun haastattelun radiossa, siitä kertoo brittiläinen radiojuontaja ja DJ Greg James. Mies julkaisi Twitter-tilillään twiitin, jossa hän paljastaa tapahtuneen.

Mendes ei koskaan saapunut BBC:n radiohaastatteluun, mutta yllättäen James sai illalla puhelun tähdeltä. Hän ei kuitenkaan huomannut soittoa. Mendes oli myös hädissään laittanut perään viestiä.

"Minulla oli erikoinen ilta. Missasin puhelun Shawn Mendesiltä... Hän on kyllä todella kohtelias nuori mies", radiojuontaja aloittaa kertomalla.

"Soitin hänelle takaisin tarkistaakseni, oliko se todella hän. Hän oli todella häpeissään siitä, että hän missasi haastattelun, mutta yritämme saada hänet uudestaan linjoille, mikäli häntä ei kauhistuta lähettämäni viestit, joissa puhun hänen hiuksistaan..."

Julkaisun yhteyteen hän on myös laittanut kuvakaappauksen viesteistä, jotka Mendes laittoi hänelle tajutessaan oman virheensä.

"Haluan vain sanoa olevani todella pahoillani. En ole varma mitä eilen tapahtui, mutta pitkän päivän ja väärinymmärrysten keskellä asiat menivät sekaisin", Mendes on kirjoittanut juontajalle.

Lue myös: Shawn Mendes paljasti erikoisen faktan parisuhteestaan - yllättääkö?

Lue myös: Shawn Mendesin julkaisema suuteluvideo jakoi somekansan kahtia: "Mitä helvettiä juuri näin?"

Lähde: Music News

Kilpailut

Uusimmat