Kuva: Hero

The Notebook -elokuvan miespääosa annettiin ensin toiselle - kieltäytyi lopulta roolista

19.10.2020 19:15 - Senja Rapila

Ikoninen rakkaustarina oli saada täysin eri miespääosan esittäjän. Toteutuneessa elokuvassa nähdään Ryan Gosling.

The Notebook on ikoninen ja kulttisuosioon noussut rakkaustarina. Kirjasta tehty elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2004. Elokuvan pääosissa nähdään Ryan Gosling sekä Rachel McAdams. Monet pitävät elokuvan roolitusta onnistuneena, ja tämä näyttelijäkaksikkohan rakastuikin myös todellisuudessa elokuvan ansiosta.

Tämä kaikki olisi voinut jäädä tapahtumatta, nimittäin näyttelijä George Clooney, 59, on nyt paljastanut, että hänet oli alun perin valittu romanttisen elokuvan miespääosan esittäjäksi. Elokuvan roolihahmoa vanhempana olisi näytellyt Clooneyn ystävä Paul Newman.

- Aioimme tehdä elokuvan yhdessä. Minun piti esittää häntä nuorena miehenä ja se oli hauskaa. Tapasimme ja totesin, että tässä se on. Tästä tulee todella hienoa, Clooney on kertonut.

Vuonna 2004 George Clooney näytteli Ocean's Twelve -elokuvassa. (kuva: All Over Press)

Innostus kuitenkin laantui, kun Clooney katsoi Newmanin tähdittämiä klassikkoelokuvia. Clooney totesi, ettei hän mitenkään voisi olla uskottavasti nuorempi Newman.

- Hän on yksi komeimmista miehistä, joita olen koskaan nähnyt. Kun tapasimme uudelleen, sanoin etten voi näytellä häntä. En näytä yhtään häneltä. Tämä on hullua. Halusimme tehdä elokuvan sen vuoksi, koska halusimme näytellä yhdessä. Mutta se ei lopulta ollutkaan meille oikea projekti.

Paul Newman vuonna 1955. (kuva: All Over Press)

The Notebook -elokuvaa tähdittävät Ryan Gosling sekä Rachel McAdams. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Kulisseissa kuohui: The Notebook -tähtiparin tosielämän rakkaustarina alkoi myrskyisästi

Lue myös: Eva Mendes ei jaa somessa kuvia miehestään Ryan Goslingista - kertoo nyt syyn

Lue myös: Jessica Simpson paljastaa: Supertähdet löivät vetoa suudelmasta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat