Kuva: AOP

Emily in Paris -sarjan kokki hurmasi katsojat - katso miltä mies näytti ennen

20.10.2020 18:15 - Reija Saarinen

Lucas Bravon hiustyyli oli melko erilainen ennen sarjan kuvauksia.

Yksi viime aikojen puhutuimmista Netflix-sarjoista on ollut Emily in Paris. Sarja on onnistunut muun muassa suututtamaan niin erään pizzerian omistajat kuin pariisilaisetkin

Vaikka mielipiteet ovatkin sarjan kohdalla jakaantuneet melkoisesti, on sillä myös omat faninsa. Siitä kertoo se, että sarja on noussut yhdeksi Netflixin katsotuimmista, myös täällä Suomessa.

Päätähti Emilyn (Lily Collins) lisäksi yksi keskeisistä hahmoista on kokkina työskentelevä Lucas. Hän on komea, hyväkäytöksinen ja hurmaava ranskalaismies, joka asettaa Emilyn monenlaisiin tilanteisiin. 

Lucasin saappaissa nähdään Lucas Bravo, 32, Nizzassa syntynyt ranskalainen, joka aloitti näyttelijänuransa vuonna 2013. Miehen ulkomuoto ei jäänyt sarjan katsojilta huomiotta ja mies onkin hurmannut suuren joukon Netflix-katsojia. 

Sarjassa miehellä on skarppi hiusmalli, mutta se oli kuitenkin melko erilainen ennen sarjaa. Miehen Instagram-tilin kuvista nähdään, että mallinakin työskentelevä Bravo on viihtynyt pitkään hieman pidemmässä hiustyylissä. 

Kumpi lookeista on sinun suokkisi? Kuvia pääset katsomaan alta.  Jos kuvat eivät näy, löydät niitä täältä

Sarjan trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Sinkkuelämää-luojan uusi Netflix-sarja sijoittuu Pariisiin - jo traileri hurmasi somekansan, katso

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat