Kuva: AOP

Kolmiodraaman shokkikäänne: Phil Collinsin ex-vaimo valtasi kodin aseistettujen vartijoiden avulla

21.10.2020 11:45 - Roy Kokkonen

Oikeusasiakirjojen mukaan Phil Collinsista kesällä eronnut Orianne Cevey on vallannut muusikon kodin uuden aviomiehensä kanssa, eikä suostu poistumaan. Lehtitietojen mukaan ex-vaimo pitää taloa panttina huimaa korvaussummaa vastaan.

Muusikko Phil Collinsin, 69, ja hänen ex-vaimonsa Orianne Ceveyn, 46, suhde ajautui kesällä kriisiin. Cevey jätti Collinsin pelkällä tekstiviestillä heinäkuussa. Samalla hän ilmoitti tavanneensa uuden miehen ja meni kanssa naimisiin.

Parilla on yli 20-vuotinen historia. He menivät naimisiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1999, mutta erosivat vuonna 2008. Sittemmin pari palasi yhteen vuonna 2016.

Draama on saanut uuden, yllättävän käänteen. WPTV:n saamien oikeusasiakirjojen mukaan Collins on haastanut ex-vaimonsa oikeuteen. 

Phil Collins ja Orianne Cevey palasivat yhteen vuonna 2016. (kuva: All Over Press)

14. lokakuuta Miami-Daden piirikunnanoikeudelle jätettyjen papereiden mukaan Cevey on vallannut pariskunnan Miami Beachilla, Floridassa sijaitsevan entisen kodin. Collinsin mukaan kiinteistö on täysin hänen omistamansa.

Collinsin lakimiesten mukaan Cevey muutti taloon uuden aviomiehensä kanssa, kun Collins oli matkoilla, eivätkä he suostu poistumaan. Turvakseen he ovat palkanneet aseistettuja vartijoita partioimaan tontilla.

Lehtitietojen mukaan Cevey vaatii jopa 20 miljoonan dollarin, eli lähes 17 miljoonan euron korvausta avioerosta ja pitää taloa panttina summaa vastaan. Collinsin edustajat ovat tyrmänneet vaatimukset perusteettomina.

"Cevey ja hänen palkkaamansa vartijat ovat ottaneet kiinteistön haltuun näyttämällä voimaa", oikeudelle jätetyissä papereissa sanotaan. Voimannäytöllä viitataan avoimesti aseita kantaviin vartijoihin.

Asiakirjoissa Collins vaatii Miami-Daden piirikuntaa saattamaan kiinteistön takaisin hänen haltuunsa ja pyytää oikeutta päättämään kustannuksien ja muiden korvausten saamisesta.

Collins on ollut kolmen eri naisen kanssa naimisissa. Ensimmäisen kerran hän avioitui Andrea Bertorellin kanssa vuonna 1975. Hän adoptoi Bertorellin Joely-tyttären ja he saivat yhteisen Simon-pojan vuonna 1976. Liitto Bertorellin kanssa kesti viisi vuotta.

Toisen kerran hän meni naimisiin vuonna 1984 Jill Tavelmanin kanssa. Heilä on yksi tytär, Lily. Pari päätyi eroon vuonna 1996. 

Collins ja Cevey avioituivat ensimmäisen kerran vuonna 1999. Heillä on kaksi yhteistä poikaa.

Lue myös: Muusikko Phil Collinsin hurja suhdedraama: Puoliso jätti tekstiviestillä ja meni salaa naimisiin

Lue myös: Nuorukaisten viraalivideolla odottamaton seuraus - Phil Collinsin takavuosien hitin myynti ponnahti

Lähteet: WPTV, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat