Kaikki artikkelit

Genesiksen paluukiertueen on määrä alkaa tänä syksynä.
Phil Collinsin likainen ja yllättävillä käänteillä kyllästetty eroriita paisuu. Hänen ex-vaimonsa myy miehen omaisuutta huutokaupassa - jo toista kertaa.
Phil Collinsin ex-vaimo Orianne Bates väittää, että laulaja ei huolehtinut hygieniastaan. Collins kiistää väitteet jyrkästi.
Phil Collins ja hänen ex-vaimonsa ovat päässeet talonvaltaukseen äityneessä suhdedraamassa osittaiseen sopuun.
Oikeusasiakirjojen mukaan Phil Collinsista kesällä eronnut Orianne Cevey on vallannut muusikon kodin uuden aviomiehensä kanssa, eikä suostu poistumaan. Lehtitietojen mukaan ex-vaimo pitää taloa panttina huimaa korvaussummaa vastaan.
69-vuotias Phil Collins on joutunut tänä kesänä ikävään tilanteeseen.
Hauskalla videolla on yli 3,8 miljoonaa katselukertaa.
Phil Collins esitti legendaarisen In the Air Tonight -kappaleen Jimmy Fallonin luotsaamassa The Tonight Showssa.
Useiden legendaaristen kappaleiden isä kertoo, että alkoholi sai otteen hänen elämästään, koska hänellä oli liikaa vapaa-aikaa.
Entinen Genesis-rumpali kertoo Adelen pyytäneen häneltä apua biisien kirjoituksessa.
Pisteen pitkälle musiikkiuralleen laittava Phil Collins on laukonut hämmentäviä kommentteja tuoreessa FHM-lehdelle antamassaan haastattelussa.
Genesis-yhtyeen ja oman soolouransa puitteissa miljoonia levyjä myynyt Phil Collins kertoo Billboardin haastattelussa, että aikoo piakkoin lopettaa uransa musiikin parissa.
Genesis-legenda Phil Collins sai Amsterdamissa keikkaillessaan tarjouksen, josta hänen oli kieltäydyttävä, kun innokkaasti lähestynyt ihailijia paljastuikin prostiutoiduksi.
Huippumuusikko Phil Collins on varoittanut, että lopettaa albumien tekemisen ja julkaisemisen. Syynä on se, että kriitikot hyökkäävät tähden mukaan hänen musiikkinsa kimppuun turhan usein.
Muusikkolegenda Phil Collins joutui hiljattain leikkaukseen selkä- ja niskavaivojensa vuoksi. Mies kertoo, että myös käsiin vaikuttanut vamma on sen verran hankala, että rumpukapulat pysyvät nykyään kourassa ainoastaan teipin avulla.
Muusikkolegenda Phil Collins on paljastanut kärsivänsä vaikeista selkävaivoista. Genesis-yhtyeessä maineeseen nousseen miehen vammat ovat niin kivuilaat, että mies kertoo soittouran olevan ohi.