Kuva: AOP

Emilia Clarke taisteli Game of Thronesin tuottajien kanssa: "Älkää kertoko, mitä minun pitää tehdä"

21.10.2020 17:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Uusi kirja paljastaa, että näyttelijä Emilia Clarkella oli erimielisyyksiä tuottajien kanssa näyttelemänsä roolihahmon kehityksestä.

Vastajulkaistu kirja paljastaa, että Game of Thrones -tähti Emilia Clarkella, 33, oli vahvat näkemykset näyttelemästään roolihahmosta Daenerys Targaryenista. Lohikäärmeiden äitiä esittänyt Clarke halusi pitää hahmossaan inhimillisen puolen mukana myös sarjan loppua kohden.

James Hibberdin Fire Cannot Kill a Dragon -kirjassa kerrotaan, että kahdeksan vuoden ajan Daenerystä näytellyt Clarke piti puolensa, kun tuottajat ajattelivat kehittää hahmoa Clarken mielestä epäaitoon suuntaan.

- Vaikka olen tyypillisesti aika avulias ihminen, muutaman kerran jouduin sanomaan, että älkää kertoko, mitä minun pitää tehdä tytölleni. Tiedän mitä teen, Clarke kertoo kirjassa

Hän arvostelee kylmän ilmeettömiä piirteitä, joita hahmo sai sarjan loppupuolella.

- Halusin lisätä aina vähän inhimillisyyttä, koska ei kukaan ole sellainen koko ajan. Taistelin joskus vastaan: "Ymmärrän, että hänen tätyy olla rautainen, armoton ja vahva voima. Mutta tässä hetkessä hän on myös ihminen, piru vie."

Lue myös: Emilia Clarken raiskauskohtaus Game of Thronesissa oli nöyryyttävä, kertoo tähtinäyttelijä

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat