Kuva: AOP

Khloé Kardashian on ihaillut Kim Kardashiania koko elämänsä: "Teet kaiken itsevarmasti"

22.10.2020 15:15 - Emmi Moilanen

Kardashian julkaisi Instagramissa pitkän kirjoituksen siskonsa 40-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

Mediapersoona Kim Kardashian täytti eilen 40 vuotta. Pääset katsomaan tästä, kuinka tähti on muuttunut vuosien varrella. Kardashianin sisko, Khloé Kardashian, 36, julkaisi juhlan kunniaksi Instagramissa onnittelut ja pitkän kirjoituksen, jossa toteaa Kimin olevan hyvin tärkeä henkilö hänen elämässään.

”Koko elämäni ajan olet ollut se, jota olen ihaillut. Ihailen yhä ja tulen aina tekemään niin. Päättäväisyytesi, kunnianhimosi, ylväytesi, halusi muuttaa asioita, voisin vain jatkaa tätä listaa. Teet kaiken itsevarmasti. Olet upea nainen minun silmissäni!! En ole varma, kuinka teet sen ja kuinka saat kaiken näyttämään niin vaivattomalta,” Kardashian kirjoittaa.

Kardashian jatkaa kirjoitustaan ja toteaa, että on vaikuttunut myös siskonsa tavasta olla läsnä läheisilleen ja heille, jotka tarvitsevat apua.

”Sinussa on aina ollut jotain erikoista, valo ja magneettinen energia. Olet kirjoittanut omat sääntösi, aina rakkaudella. Sinulla on ikuinen ja mittaamaton määrä rohkeutta, itsevarmuutta ja uskoa siihen, että kaikki selviää. Älä koskaan kadota tuota uskoa, sillä se on inspiroivaa.”

Kardashian on vaikuttunut myös siskonsa halusta tehdä hyvää.

”Mikä tärkeintä, tuot ihmisistä parhaat puolet esiin. Haluat kaikkien olevan parhaita versioita itsestään. Jätät jälkeesi voimaantuneen olon ja tyytyväisyyden. Rukoilen, että syntymäpäivänäsi ja jokaisena muuna päivänä olet rakastettu, kunnioitettu ja arvostettu. Rukoilen, että jokainen toiveesi toteutuu,” Kardashian jatkaa pitkää kirjoitustaan.

Lopuksi hän toteaa olevansa ylpeä siskostaan ja painottaa, kuinka erityisen tärkeä Kim hänelle on. Julkaisussa nähdään myös kuvia vuosien varrelta, joissa sisarukset poseeraavat yhdessä.

Voit katsoa julkaisun kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: Khloé Kardashian sekoitettiin siskoonsa tuoreessa kuvassa: "Oletko sinä todella tässä kuvassa?"

Lue myös: Kim Kardashian ilmoitti Kardashianit-sarjan loppuvan - kommenttikenttä täyttyi välittömästi

Lue myös: Fanit huomasivat photoshop-mokan Khloé Kardashianin kuvassa - bongaatko sinä?

Kilpailut

Uusimmat