Kuva: AOP

Kim Kardashian tänään 40 vuotta - katso, kuinka hän on muuttunut kohujulkkiksesta maailmantähdeksi

21.10.2020 07:30 - Henna Koste

Kim Kardashianin matkalle on mahtunut skandaaleja, rikkautta ja rakkautta.

Kim Kardashian täyttää tänään 21. lokakuuta 40 vuotta. Kardashian on listattu vaikutusvaltaisimpien henkilöiden joukkoon Time-lehdessä. Kardashian on myös eniten tienannut tosi-tv-esiintyjä. 

Kardashian tuli tunnetuksi vuonna 2003, jolloin hän ystävystyi seurapiiritähti Paris Hiltonin kanssa. Kardashian nousi kuitenkin suurempaan tietoisuuteen surullisen kuuluisan seksivideokohun myötä vuonna 2007,  kun neljä vuotta aiemmin kuvattu videotallenne hänestä ja hänen silloisesta poikaystävästään Ray J:sta vuosi internettiin. Vuodesta 2007 alkaen Kardashian-Jenner-klaanin hulppeaa elämää alettiin seuraamaan tv-sarjassa Kardashianit

Kardashian on yhdistetty moniin julkisuudesta tuttuihin miehiin. Vuonna 2010 hän alkoi seurustella NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Pari meni naimisiin seuraavana vuonna, mutta Kardashian haki eroa vain 72 päivän jälkeen vaikeiden kiistojen vuoksi. 

Seuraavana vuonna, keväällä 2012 alkoi Kardashianin ja räppäri Kanye Westin yhteinen taival. Parin esikoinen, North West syntyi kesällä 2013. Pari meni naimisiin toukokuussa 2014 Italiassa. Nyt parilla on myös vuonna 2015 syntynyt poika Saint West, vuonna 2018 syntynyt tyttö Chicago West ja vuonna 2019 syntynyt poika Psalm West

Viime kesänä uutisoitiin Kardashianin ja hänen aviomiehensä aviokriisistä. Parin kerrottiin asuneen jo vuoden erillään. 

Tänä syksynä Kardashian ilmoitti supersuositulla Instagram-tilillään, että 20 kauden mittainen Keeping up with the Kardashians -sarja loppuu ensi vuonna. 

"Ilman tätä sarjaa, en olisi tässä, missä olen nyt. Olen äärettömän kiitollinen kaikille, jotka ovat katsoneet sarjaa ja tukeneet minua ja perhettäni näiden 14 vuoden aikana. Tämä sarja teki meistä niitä ihmisiä, joita nyt olemme ja sillä on ollut suuri rooli elämämme ja työuriemme muokkaantumisessa", Kardashian kirjoitti. 

Vaikka sarja loppuu, Kim Kardashianin upea ura tuskin tyssää siihen. Kardashian on luonut itselleen loistokkaan uran muun muassa mallina, vaikuttajana ja muoti- ja kosmetiikkayrittäjänä. Kardashian on myös suunnitellut suuntaavansa lakiopintojen pariin. 

Näin syntymäpäiväsankari on muuttunut vuosien varrella. 

2005

Kim siskonsa Kourtney Kardashianin, äitinsä Kris Jennerin ja isänsä Caitlyn Jennerin (entinen Bruce Jenner) kanssa E! Entertainment -kesäjuhlissa. (kuva: AOP)

2006

Kim Kardashianja Paris Hilton 2006. (kuva: AOP)

2010

(kuva: AOP)

2012

Kim ja Kanye alkoivat seurustella keväällä 2012. (kuva: AOP)

2013

Pari odotti esikoistaan. Kuva keväältä 2013. (kuva: AOP)

2014

North West on ollut pienestä pitäen julkisuuden valokeilassa. (kuva: AOP)

Media ja internet sekosi, kun Kardashian poseerasi näyttävässä otoksessa Paper-lehden kannessa marraskuussa 2014. 

2016

Vuoteen 2016 mahtui myös surua. Kardashian ryöstettiin Pariisissa väkivaltaisesti. Hän joutui aseellisen ryöstön uhriksi ollessaan vuokratussa luksusasunnossa vieraillessaan muotiviikoilla. (kuva: AOP)

2017

Kardashian viihtyi blondina. (kuva: AOP)

2019

Kimin ja Kanyen neljäs lapsi, Psalm West syntyi sijaisynnyttäjän avulla toukokuussa 2019. Kuvassa Kim lastensa North Westin ja Saint Westin kanssa. (kuva: AOP)

2020

Elokuussa Kardashianin lähipiiristä kerrottiin, että Kim ja Kanye ovat taas onnellisempia yhdessä. (kuva: AOP)

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian ovat asuneet erillään jo vuoden: "Kanye muutti koko elämänsä Wyomingiin"

Lue myös: Kim Kardashian avasi vihdoin sanaisen arkkunsa Kanye Westin huolestuttavien twiittien jälkeen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat