Kuva: AOP

Matthew McConaugheyta kiristettiin teini-ikäisenä seksiin - kertoo väkivaltaisesta hyväksikäytöstä

22.10.2020 10:45 - Roy Kokkonen

Näyttelijä Matthew McConaughey paljastaa muistelmissaan, että hänet kiristettiin harrastamaan seksiä 15-vuotiaana, ja että mies löi hänet tajuttomaksi ja hyväksikäytti häntä pakettiautossa, kun näyttelijä oli 18.

Oscar-palkittu näyttelijä Matthew McConaughey, 50, paljastaa joutuneensa useaan kertaan seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi teini-ikäisenä.

Tiistaina julkaistussa muistelmateoksessa McConaughey kertaa 50-vuotisen elämänsä taitekohtia. Hän on jaotellut tapahtumat punaisiin, keltaisiin ja vihreisiin valoihin - tapahtumiin, jotka ovat edistäneet, hidastaneet tai pysäyttäneet hänen elämänsä. 

Näyttelijä kertoo avoimesti, että hänen ensimmäiset seksuaaliset kokemuksensa eivät olleet vapaaehtoisia. McConaugheyn mukaan häntä kiristettiin menettämään poikuutensa.

- Minut kiristettiin harrastamaan seksiä, kun olin 15. Olin varma, että joudun helvettiin esiaviollisen seksin takia. Nykyisin toivon, että asia ei ole niin, McConaughey kirjoittaa.

Näyttelijä paljastaa myös, että häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi, kun hän oli 18-vuotias. Hän kuvailee tapahtumaa niukkasanaisesti, mutta kertoo, että hyväksikäyttäjä oli mies. Hyväksikäyttö tapahtui pakettiauton takatilassa sen jälkeen, kun mies oli lyönyt hänet tajuttomaksi.

McConaughey kuitenkin kirjoittaa, että ei pidä itseään tapahtumien uhrina.

- En ole koskaan tuntenut itseäni uhriksi. Minulla on paljon todisteita siitä, että maailma yrittää tehdä minut onnelliseksi.

Matthew McConaughey elokuvassa Dallas Buyers Club. (kuva: AOP)

Oscar-palkittu näyttelijä

Matthew McConaughey palkittiin parhaan miespääosan Oscarilla elokuvasta Dallas Buyers Club. Texasilaissyntyinen näyttelijä tunnetaan myös lukuisista muista menestyselokuvista ja -sarjoista.

Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Interstellar, Magic Mike, The Wolf of Wall Street sekä televisiosarjassa True Detective, josta hänet palkittiin Primetime Emmyllä.

Lue myös: Matthew McConaughey paljasti yksityiskohtia isänsä kuolemasta: "Hän menehtyi kliimaksin hetkellä"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat