Kuva: AOP

Harry Potter -tähti myöntää, että moni ei tunnista häntä - pitää sitä hyödyllisenä asiana

26.10.2020 12:15 - Reija Saarinen

Harry Melling Dudley Dursleyn roolissa Harry Potter -elokuvissa.

Näyttelijä Harry Melling, 31, on tuttu monelle Harry Potter -elokuvia katsoneelle. Hän teki debyyttinsä suositussa elokuvasarjassa vuonna 2001 ja oli mukana aina vuoteen 2010 saakka. 

Harry Potter -elokuvien jälkeen Melling on tehnyt lukuisia eri rooleja. Hänet nähdään muun muassa kolmessa Netflix-elokuvassa, jotka on julkaistu tämän vuoden puolella. Niitä katsellessaan moni on hämmentynyt siitä faktasta, että Melling todella on Potter-elokuvien Dursley.

Melling on kertonut muun muassa People-lehdelle, että hänen painonpudotuksensa on muuttanut hänen ulkomuotoaan ja hänestä on tavallaan tullut "tunnistamaton". Hän kertoo nauttivansa tilanteesta.

- Kävin draamakoulua ollessani 18-vuotias. Siellä painoni alkoi tippumaan, ei suurissa määrin, mutta se tapahtui. Draamakoulun jälkeen olen tehnyt paljon teatteria, joten luulen, että tässä on pääsyyt siihen, ettei minua ole tunnistettu, hän kertoo.

Mellingin mukaan onkin hienoa, että hänellä on eräänlainen mahdollisuus aloittaa alusta. 

- Minulla on historia elokuvien osalta. Minusta kuitenkin tuntuu, että olen saanut mahdollisuuden aloittaa alusta uudelleen. Uskon, että se on hyödyllistä. 

Muutaman kuvan Mellingistä uran alkutaipaleelta pääset katsomaan alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Yksi Mellingin uusimmista elokuvista on suursuosioon noussut The Devil All The Time. Kyseisen elokuvan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Harry Potter -fanit järkyttyivät Draco Malfoyn saamasta ruutuajasta kaikissa elokuvissa

Lue myös: Harry Potter -tähti Emma Watson ei nauti julkisuudesta - osaa kuitenkin nähdä siinä hyvän puolen

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat