Kuva: AOP

Huippumalli Emily Ratajkowski jakoi upeita raskauskuvia: "Tutustun uuteen kehooni"

27.10.2020 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Malli odottaa ensimmäistä lastaan.

Kirjoitimme aiemmin tiistaina, että huippumalli Emily Ratajkowski, 29, on kertonut olevansa raskaana. Kyseessä on naisen ensimmäinen lapsi. Lapsen isä on Ratajkowskin puoliso Sebastian Bear-McClard.

Nyt Emily Ratajkowski on jakanut lisää raskauskuvia Instagramissa. Nainen poseeraa kuvissa alasti esitellen raskausvatsaansa. Malli paljastaa, että on 20:nnellä viikolla raskaana.

”Tutustun uuteen kehooni”, Ratajkowski kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvat pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Emily Ratajkowski ja tulevan lapsen isä Sebastian Bear-McClard menivät naimisiin vuonna 2018. Ratajkowski paljasti raskautensa Voguen nettisivuilla, missä julkaistiin naisen essee aiheesta kauniiden kuvien kera. Nainen kirjoittaa tekstissään, että haluaa kasvattaa lapsensa mahdollisimman vapaana sukupuolistereotypioista.

”Kun olemme kertoneet ystävillemme olevamme raskaana, on ensimmäinen kysymys ollut lähes aina se, tiedämmekö haluammeko tytön vai pojan. Tykkäämme vastata tähän, että ei, emme tiedä sukupuolta kuin vasta sitten, kun lapsemme on 18-vuotias ja kertoo meille itse. Kaikki ovat nauraneet tälle, mutta tässä lauseessa piilee totuus: meillä ei ole lopulta mitään tietoa siitä, kuka vatsassani kasvaa”, Ratajkowski kirjoittaa.

Lue myös: Vau! Emily Ratajkowski puki trendikuosin omalla rohkealla tyylillään

Lue myös: Malli Emily Ratajkowski julkaisee kirjan - nimi ehkä harhaanjohtava

Lähde: Vogue

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat