Kuva: AOP

Kim Kardashian oli tarkka tuoreen dokumentin kuvauksissa - varsinkin yhdessä asiassa

27.10.2020 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dokumentin ohjaaja paljastaa, että Kardashian halusi hallita koko tilannetta itse.

Seurapiiritähti Kim Kardashian, 40, on hyvin tarkka tilanteissa, joissa häntä kuvataan ja haastatellaan, kertoo Hollywood Life -lehti.

Kun Kardashian oli osallistunut Paris Hiltonin, 39, uuden dokumentin This Is Paris tekemiseen, paljasti ohjaaja Alexandra Dean tuoreessa haastattelussa, että Kardashian tiesi selvästi, mitä haluaa.

- Kim ei missään nimessä halunnut, että kuvaan hänen housujaan. Hän ei suostunut aloittamaan haastattelua, ennen kuin vaihdoimme kameraan sellaisen linssin, että hänestä ei näy mitään muuta kuin naama ja ylävartalo, Dean sanoi.

Dean myös ylistää Kardashianin työmoraalia.

- Kardashian vei asiat selvästi seuraavalle tasolle. Hän ehdottomasti halusi järjestellä kaikki asiat ympärillään. Näin Kimissä voimakkaan ja viisaan ihmisen. Hän tiesi tarkalleen, mitä sanoo, miten on kuvissa ja mitä aikoo paljastaa. Hän suoraan sanottuna hallitsi koko huonetta.

Kim Kardashian ja Paris Hilton ovat olleet jo kauan läheisiä ystäviä, ja Kardashian ehdottomasti halusi olla mukana dokumentissa.

- Hänelle oli tärkeää olla mukana kertomassa ystävästään.

This Is Paris on dokumentti, jonka myötä Paris Hilton haluaa kertoa ihmisille, kuka hän todellisuudessa on. Seurapiiri- ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Hilton on kertonut dokumentin myötä antamissaan haastatteluissa, että hän on vuosikausien ajan esittänyt roolihahmoa, josta haluaa nyt päästää irti.

This is Paris on nyt julkaistu YouTube-pavelussa.

Lue myös: Tunnistaisitko Paris Hiltonia hänen todellisesta puheäänestään? "En ole tyhmä blondi"

Lue myös: Kim Kardashian murtuu kyyneliin muistellessaan traagista ryöstöä: "Pelkäsin, että minut raiskataan"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat