Kuva: AOP

Lady Gagan pitää muistaa yksi tärkeä asia äänestämisessä - "Toistan sitä jatkuvasti itselleni"

20.10.2020 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Monet julkkikset ovat muistuttaneet Yhdysvalloissa äänestämisestä, sillä maahan valitaan tänä vuonna seuraava presidentti.

Yhdysvalloissa on tällä hetkellä käynnissä kova vääntö siitä, kenestä tulee maan seuraava presidentti. Valtionpäämiehen paikasta keskenään taistelevat istuva presidentti Donald Trump sekä demokraattipuolueen ehdokas Joe Biden.

Monet julkisuudesta tutut henkilöt ovatkin muistuttaneet kansalaisia äänestämisestä. Esimerkiksi Kylie Jenner toi asian ilmi bikinikuvilla ja joukko muita tähtiä esiintyvät erikoisella videolla, jolla yritetään vedota ihmisiin.

Nyt Lady Gaga, 34, on myös muistuttanut ihmisiä siitä, että heidän äänellään on väliä. Gaga julkaisi Instagram-sivullaan kauniin kuvan, jossa poseeraa rennoissa kotivaatteissa ja kertoo samalla, että hänelle äänestämisessä on varsinkin yksi muistamisen arvoinen asia: Hänen pitää äänestää omalla nimellään eikä Lady Gagana.

"Muistutan teitä äänestämisestä! Kun minun pitää allekirjoittaa virallisia dokumentteja, toistan itselleni, että ne pitää hyväksyä Stefani Germanottana eikä Lady Gagana", tähti muun muassa kirjoittaa nauruhymiön saattelemana.

Lady Gagan oikea nimi kokonaisuudessaan on Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Näet koko julkaisun alta tai täältä.

Lue myös: Jenkkitähdet riisuivat itsensä alastomiksi - haluavat herättää kansalaiset äänestämään

Lue myös: Kylie Jenner pukeutui bikineihin ja kehotti äänestämään - vaalisivuston kävijämäärä räjähti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat