Kuva: AOP

Donald Trump lyttäsi Borat-tähti Sacha Baron Cohenin - sitten koomikko iski takaisin

26.10.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Donald Trump on ylpeillyt, että ei vuosia sitten langennut Sacha Baron Cohenin huijausyritykseen.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, 74, ei ole brittikoomikko Sacha Baron Cohenin, 49, huumorin ystävä. Uutisoimme aiemmin, että Trumpin henkilökohtainen neuvonantaja ja juristi Rudy Giuliani ajautui kohun keskelle päädyttyään mukaan Baron Cohenin tuoreeseen Borat Subsequent Moviefilm -elokuvaan. Giuliani vaikuttaa elokuvan kohtauksessa koskettelevan sukuelimiään toimittajaksi esittäytyneen naisnäyttelijän seurassa.

Kohun seurauksena toimittajat kysyivät Trumpilta, onko tämä nähnyt kyseistä kohtausta.

- En tiedä, mitä on tapahtunut. Mutta vuosia sitten hän yritti huijata minua ja olin ainoa, joka ei antanut sen tapahtua. Hän on huijari enkä pidä häntä hauskana, Trump sanoi toimittaja Steve Hermanin twiitin mukaan.

Tämän lisäksi Trump kutsui Baron Cohenia ”ihmeelliseksi hyypiöksi”. Huijauskommentissaan Trump viittasi vuoteen 2003, jolloin Sacha Baron Cohen haastatteli häntä Ali G -hahmossaan Da Ali G Show -ohjelmaa varten ja yritti myydä tälle ideaa ”jäätelöhanskoista”. Trump on ylpeänä todennut, että ei langennut huijaukseen ja poistui haastattelusta minuutin jälkeen. Sacha Baron Cohen on kuitenkin väittänyt myöhemmin, että haastattelutilanne kesti noin seitsemän minuutin ajan.

"Koko maailma nauraa sinulle"

Sacha Baron Cohen on vastannut Donald Trumpin tuoreisiin kommentteihin.

”Donald, arvostan antamaasi ilmaista mainosta Boratille. Myönnän, että minäkään en pidä sinua hauskana, mutta silti koko maailma nauraa sinulle”, näyttelijä kirjoittaa Twitterissä.

Mies sivaltaa vielä kertomalla etsivänsä ihmisiä ”rasistipellen” rooliin ja ehdottaa, että Trump olisi tähän sopiva. Voit katsoa Baron Cohenin twiitin alta tai tästä linkistä.

Tuore Borat-jatko-osa on nähtävissä Amazon Prime -palvelussa.

Lue myös: Sacha Baron Cohenin Borat-hahmo liittyi Twitteriin ja TikTokiin - pilkkaa Donald Trumpia surutta

Lue myös: Ivanka Trump kertoi pandemia-ajastaan - somessa alkoi kiivas väittely

Lähteet: Sky News, Hollywood Life

Uusimmat