Kuva: All Over Press

Phil Collinsin kotiin linnoittautunut ex-vaimo aikoo poistua talosta vasta ensi vuonna

03.11.2020 23:15 - Roy Kokkonen

Phil Collins ja hänen ex-vaimonsa ovat päässeet talonvaltaukseen äityneessä suhdedraamassa osittaiseen sopuun.

Kerroimme aiemmin, että Phil Collinsin, 69, kolmiodraama sai dramaattisen käänteen, kun hänen ex-vaimonsa valtasi miehen kodin aseistettujen vartijoiden kanssa.

Collins oli poistunut Miamissa sijaitsevasta kartanostaan matkoille. Sillä välin hänen ex-vaimonsa Orienne Cevey oli muuttanut taloon uuden aviomiehensä Thomas Batesin kanssa. Cevey palkkasi aseistettuja vartijoita tontille ja vaihdatti lukot Collinsin ollessa poissa.

Collins on haastanut ex-vaimonsa oikeuteen talonvaltauksen johdosta. Cevey puolestaan vaatii Collinsia maksamaan korvauksia avioeron myötä.

Orienne Cevey ja Phil Collins. (kuva: AOP)

Nyt Collins, Cevey ja Bates ovat päässeet ainakin osittaiseen sopuun, uutisoi muun muassa Page Six. Cevey ja Bates aikovat muuttaa pois ensi vuoden tammikuun puolivälissä.

Collins puolestaan aikoo myydä talon mahdollisimman pian. Ceveyn edustajan mukaan taloa pidetään panttina myyntiin asti. Ceveyn mukaan Collins on luvannut hänelle puolet talon myyntihinnasta.

Collinsilla ja Ceveyllä on kaksi aikuista lasta. Pari meni ensimmäisen kerran naimisiin yli 20 vuotta sitten, mutta sittemmin he ovat eronneet ja palanneet yhteen useamman kerran.

Kesällä Cevey jätti muusikon pelkällä tekstiviestillä ja meni salaa naimisiin Thomas Batesin kanssa.

Lue myös: Kolmiodraaman shokkikäänne: Phil Collinsin ex-vaimo valtasi kodin aseistettujen vartijoiden avulla

Lue myös: Muusikko Phil Collinsin hurja suhdedraama: Puoliso jätti tekstiviestillä ja meni salaa naimisiin

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat