Kuva: AOP

Hans Välimäki muistuttaa ravintola-asiakkaita tärkeästä asiasta - "Jokainen euro on tarpeen"

03.11.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Välimäki sanoo, että ravintolat eivät kaipaa nyt lisää haasteita.

Tv:stäkin tuttu huippukokki Hans Välimäki, 50, julkaisi Instagram-sivullaan tärkeän viestin kaikille ravintola-asiakkaille.

Ensin kuitenkin mies kiittää siitä, että suomalaiset ovat tukeneet myös korona-aikana ravintolatoimintaa.

"Te olette olleet nyt ja aina suurin voimavara henkilökunnan ohella ravintoloille. Ja on ollut myös hienoa seurata, että miten hyvin olette melkein kokonaan kotimaisin voimin ylläpitäneet ja kannattaneet suomalaisia ravintoloita. Totta kai vallitseva tilanne aiheuttaa meille koko ajan haasteita ja siksi, rakkaat asiakkaat, emme kaipaa niitä nyt yhtään lisää osaksemme."

Seuraavaksi Välimäki kertoo, että ravintoloissa on ollut asiakkaita, jotka ovat varanneet pöydän, mutta eivät ole ilmaantuneet paikalle. Huippukokki haluaakin muistuttaa hyvistä tavoista, että varaukset olisi silloin syytä perua.

"Viime aikoina ja etenkin kuluneena viikonloppuna meillä oli aika lailla ”no show-asiakkaita”, eli sellaisia, jotka olivat tehneet varauksen, mutta eivät peruneet sitä. Kannattaa muistaa, että jos olet jostain syystä estynyt menemästä ravintolaan, niin olisi asiallista ja hyvien tapojen mukaista ilmoittaa siitä asianosaisille. Semminkin, kun jokainen euro on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeen. Lisäksi se ei ota sen enempää vaivaa perumisen muodossa, kuin itse varauksen tekeminen."

Välimäki on tuttu muun muassa Top Chef Suomi-Hansin matkassa- ja Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmista.

Näet Välimäen julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lue myös: Hans Välimäki vesilasikohusta: "Ihmiset ovat herkkähipiäisiä" – kuuntele radiohaastattelu

Lue myös: IS: Hans Välimäki: Huippuravintolan pitäminen muuttui kivireen vetämiseksi

Kilpailut

Uusimmat