Kaikki artikkelit

Ohjelmassa Hans Välimäki auttaa suomalaisia ravintoloita parantamaan liiketoimintaansa. Ohjelman tuottaja Santtu Palm paljastaa HS:lle, että tuotantoryhmä ottaa suoraan yhteyttä paikkoihin.
Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki -ohjelmassa ravintolan työntekijät eivät purematta niele miehen palautetta.
Välimäki sanoo, että ravintolat eivät kaipaa nyt lisää haasteita.
Ravintoloitsija Hans Välimäki sulkee kahden tähden Michelin-ravintolansa lokakuussa.
Keittiömestari Hans Välimäki harmittelee, että nettikansa tuntuu tarttuvan jokaiseen asiaan.
Tunnettu tv-kokki ja ruokakriitikko Hans Välimäki ei kritisoi suomalaista kouluruokaa. Hän pikemminkin nostaa hattua koulunkeittäjille, jotka onnistuvat tarjoamaan hyvää perusruokaa lapsille pienistä määrärahoista huolimatta.
Huippukokki Hans Välimäki vinkkaa, että mämmiä voi syödä muillakin tavoin, kuin perinteikkäästi pelkän kerman ja sokerin kanssa.
Julkkiskokki Hans Välimäki kannustaa suomalaisia naisia ottamaan rennomman asenteen ruokailujensa suhteen. Välimäki on huomannut, että varsinkin nelikymppiset miehet kiinnostuvat naisista, jotka eivät stressaa syömisistään.
Huippukokki Hans Välimäki kiertää uudessa ohjelmassaan kuuluisien suomalaisten kodeissa ja keittiöissä.
Top Chef –ohjelmassa tiukkana tuomarina nähtävä Hans Välimäki tunnetaan rautaisena huippukokkina, vaan sortuuko mies koskaan kebabin syöntiin?
Suomen 50 parasta ravintolaa on valittu. Katso lista ja tarkista, miten monessa niistä olet käynyt syömässä.
Tähtikokki Maija Silvennoinen kertoi eilen Ilta-Sanomissa tulleensa kaltoin kohdelluksi Sub-kanavan Top Chef -kisassa. Nyt kokkituomari Hans Välimäki vastaa kritiikkiin Iltalehdessä.
Maailman huippukokit ja ruokatoimittajat nähdään Suomessa tänään. Tilaisuus on ennennäkemätön ja tuskin tulee toistumaankaan.
Keittiömestari Hans Välimäki tekee paljon töitä sen eteen, että hänen Chez Dominique -ravintolansa saisi joskus kolmannenkin Michelin-tähden. Mies kuitenkin tietää, ettei se välttämättä onnistu koskaan, mutta aina pitää yrittää.
Elintarvikelakko saattaa tyhjentää kauppojen hyllyjä. Keittiömestarin ja Chez Dominique -ravintolan omistajan Hans Välimäen mukaan kannattaa ensimmäiseksi tarkastaa oma pakastin ennen ahdistumista.
Suositun helsinkiläisen Chez Dominique -ravintolan ruokalistoja on jouduttu muovaamaan uusiksi Islannin tuhkapilven takia. Ravintolan omistajan Hans Välimäen mukaan ravintola-alaa on jaksettu viime aikoina koetella.