IS: Hans Välimäki: Huippuravintolan pitäminen muuttui kivireen vetämiseksi

14.09.2013 10:45 - Katariina Näreaho

Ravintoloitsija Hans Välimäki sulkee kahden tähden Michelin-ravintolansa lokakuussa.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen Hans Välimäki laittoi huippuravintolansa Chez Dominiquen tauolle. Kesän aikana kypsyi päätös ravintolan sulkemisesta ja elokuun lopussa Välimäki tiedotti sulkevansa Chez Dominiquen 5. lokakuuta.

- Kivaa on ollut, parhaimmillaan superkivaa. Olen ylpeä Dominiquesta ja kaikesta siitä, mitä olen upean henkilökuntani kanssa saavuttanut, mutta nyt on aika tehdä muuta, mies kertoi elokuussa.

Ilta-Sanomien viikonloppunumerossa Välimäki kertoo, mikä vaikutti lopulliseen lopettamispäätökseen.

- Olen ollut Dominiquessa töissä 15 vuotta. Viime aikoina se on alkanut tuntua työltä, kivireen vetämiseltä. Olin pitkään keittiön nuorin, sitten olin siellä keski-ikäinen ja nyt olen vanhin. Halusin kokeilla muuta.

Välimäki ei ole kertonut tarkemmin tulevista projekteistaan. Tällä hetkellä hän kuvaa uutta Suomen paras leipomo -ohjelmaa, joka nähdään Jim-kanavalla ensi keväänä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat