Kuva: Emmi Moilanen

MTV: Kiti Kokkonen paljasti Kuutamolla-ohjelmassa kakanneensa luxus-golfkentälle

06.11.2020 10:15 - Reija Saarinen

Kokkonen myönsi nauraen, että katuu tarinan valitsemista mukaan ohjelmaan.

Kuutamolla-ohjelmassa vieraiden on tarkoitus kertoa kolme väittämää, joista kaksi on totta ja yksi on valetta. Mukana olevien vieraiden on erilaisten kysymysten avulla selvitettävä, mikä tarinoista ei pidä paikkaansa. 

Uusimmassa jaksossa vieraina ovat näyttelijät Kiti Kokkonen ja Mikko Parikka sekä juontaja Jenni Poikelus.

Yksi Kokkosen väittämistä kuului seuraavalla tavalla: Olen kakannut luxus-golfkentälle. Ja kaikkien yllätykseksi, kyseinen väittämä oli tosi.

- En oikein tiedä, että mitä siinä sitten oikein tapahtui, mutta tuli vaan sellainen hätätilanne siinä, kun isäni oli juuri aloittamassa kierrosta. Mietin vaan, että ei voi olla totta, Kokkonen aloittaa tarinansa.

- Siinä oli sellainen todella matala pieni pensas ja todella paljon porukkaa hienoissa vaatteissaan. Muistan vaan huutaneeni isälle, että mulla on hirvee kakkahätä, en tiedä mitä teen. Isä siinä vain vastasi, että nyt tyttö skarppaat. 

- Menin sitten isän mailabägin luo ja nappasin sen mailapyyhkeen. Juoksin sinne matalan pensaan taakse, kakkasin ja huusin vaan, että i am so sorry, i am from Finland. Se oli hirveetä, Kokkonen nauraa.

Kokkosen vaiheikkaan kertomuksen pääset myös katsomaan alta. 

Lue myös: Joutuiko Kiti Kokkonen salaliittojen keskelle? Hauska julkaisu naurattaa seuraajia

Lue myös: Kiti Kokkosen neuloma, kekseliäästi tehty villapaita ihastuttaa somessa: "Siis aivan ihana"

Kilpailut

Uusimmat