Kuva: AOP

Teemu Selänne muistelee, kuinka menetti autonsa vedonlyönnissä: "Tyhmyydestä sakotetaan"

07.11.2020 21:15 - Henna Koste

Jääkiekkoilija maksoi kovan hinnan "varmasta" tiedostaan.

Jääkiekkoilija Teemu Selänne tunnetaan automiehenä. Hän kertoi Radio Novan Yöradiossa Pertti Salovaaran ja Julius Sorjosen puhelinhaastattelussa liikennetottumuksistaan Amerikassa. Selänne toteaa, että liikenne on ollut hänelle aina työväline, sillä harrastusten ja työn vuoksi kilometrejä tiellä on kertynyt huimasti. 

Selänteen autotallista löytyy lukuisia autoja, mutta hän paljasti haastattelussa, mikä on hänen suosikkinsa tällä hetkellä. 

- Kyllä jokapäiväinen autoni on sellainen Audi A8. Se on ehkä kaikkein helpoin ajella. Yritän kyllä noilla vanhoilla ajella mahdollisimman paljon. Nautin siitä, että hyppään vanhaan -59 Cadillaciin. Olen sellainen kruisailija nykyisin, enkä välttämättä tykkää enää vain vauhdista. Enemmän sellaista, että nyt ei ole mihinkään kiire ja nautin tästä. Yleensä sellainen vanha auto sopiii kuvaan täydellisesti, Selänne sanoo.

"Veto, mitä ei pitänyt tapahtua"

Kiekkolegenda on luopunut myös yhdestä autostaa vedonlyönnin seurauksena. Auto jäi tosin lähipiiriin. 

- Luulin, että tiedän jääkiekosta enemmän kuin poikani. Siinä lähti yksi Audi hänelle, Selänne naurahtaa. 

Auto lunastettiin hyvin nopeasti. 

- Siinä ei mennyt kuin 10 minuuttia, kun poikani Eemil oli kerännyt kaikki tavarani sieltä autosta ja kysyi vielä, että missäs muuten rekisteriote on? Tyhmyydestä sakotetaan. Olisi pitänyt lyödä vähän pienempi veto, vaikka se olikin sellainen veto, mitä ei olisi pitänyt tapahtua, Selänne sanoo nyt. 

Kirjassaan Selänne on kertonut, että tapaus sattui keväällä 2014, kun he seurasivat Los Angeles Kingsin ja San Jose Sharksin pudotuspelisarjaa. Selänne oli varma, että Kings häviää. 

Kuuntele Radio Novan Yöradiota ma-to 22-02 ja pe 23-03.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Teemu Selänne paljastaa asian, jonka muuttaisi heti Suomen liikennekulttuurissa: "Pitäisi poistaa"

Suosittelemme

Uusimmat