Kuva: AOP

TTK-Miisa paljastaa, mikä on ollut suosikkiohjelmassa raskainta - "Tuntui hirveältä"

11.11.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Miisa Rotola-Pukkila tunnetaan myös YouTube-nimellään Mmiisas.

Tanssii Tähtien kanssa -suosikkiohjelmassa tanssitaitojaan esittelevä Miisa "Mmiisas" Rotola-Pukkila, 25, on jättisuosittu tubettaja, jolla on pelkästään YouTube-palvelussa yli 386 000 seuraajaa.

Nyt Rotola-Pukkila on julkaissut videon, jossa vastailee faniensa kysymyksiin. Eräs fani halusikin tietää, mikä on ollut naisen mielestä raskainta TTK:ssa.

- Vastaus liittyy myös siihen, mitä olen oppinut tämän matkan aikana. Epäonnistumiset kuuluvat elämään, mutta sen pettymyksen yli on todella vaikea päästä. Sen yhden tanssin takia jopa mietin, pystynkö enää nousemaan lavalle, Rotola-Pukkila vastaa ja jatkaa:

- Sitä haluaa pyrkiä täydellisyyteen ja tuollaiset hetket tuntuvat todella hirveiltä. Nyt ajattelen sitä hyvänä asiana, että epäonnistuin suorassa lähetyksessä, sillä se todellakin opetti paljon.

Tubetähti viittaa vastauksella halloween-jaksoon, jossa hän ja hänen tanssiopettajansa Marko Keränen, 43, nähtiin elokuvallisissa tunnelmissa. Keränen oli naamioitunut Batmanin arkkiviholliseksi Jokeriksi ja Rotola-Pukkila Jokerin tyttöystäväksi Harley Quinniksi.

Rotola-Pukkila oli ollut tyytymätön suoritukseensa ja julkaisi asiasta rehellisen videon suositulla YouTube-kanavallaan. Voit katsoa videon täältä.

Lue myös: "Esitys oli aivan farssi" - Tanssii Tähtien Kanssa -Miisa avaa tuntojaan rehellisellä videolla

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat