Kuva: AOP

IS: Jukka ja Chachi Hildén muuttivat Espooseen - kodista löytyy muun muassa sisäuima-allas

16.11.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Chachi Hildén kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänestä on tullut kova saunoja.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta pudonnut Jukka Hildén, 40, sekä hänen vaimonsa Chachi Hildén, 24, ovat muuttaneet Espooseen. Pari muutti Los Angelesista ensin Ähtäriin, jonka jälkeen he asuivat hetken Helsingissä, ja nyt he ovat löytäneet kodin Espoosta.

- Talo on oikein kivankokoinen ja siihen kuuluu muun muassa sauna ja sisällä oleva uima-allas, Chachi Hildén kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa ja jatkaa kertomalla, että rakastaa varsinkin saunomista.

- Olin ennen todella huono saunoja ja minun piti laittaa märkä pyyhe kasvoilleni, jotta edes pystyin hengittämään saunassa. Nyt minusta on tullut aika pro saunoja.

Espoossa on pariskunnalle tarpeeksi kaupunkia sekä luontoa.

- Ähtäri oli pelkästään luontoa, kun ympärillämme oli vain lehmiä ja vuohia ja ei lainkaan kaupunkielämää. Helsinki taas oli vaan kaupunkia ja tahdomme edelleen nauttia luonnosta muun muassa koirien kanssa lenkkeillessä. Siispä se oli hyvä ratkaisu meille.

Jukka Hildén hurmasi TTK:ssa yhdessä tanssiparinsa Katri Mäkisen kanssa. Viime sunnuntaina kaksikko kuitenkin putosi ohjelmasta. (kuva: AOP)

Jukka ja Chachi kihlautuivat elokuussa 2018 ja menivät naimisiin syyskuussa 2019. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi, Sophia Rose Hildén, syntyi viime vuoden lopultta.

Chachi Hildén on tunnettu somepersoona sekä tanssija ja hän on kotoisin Yhdysvalloista. Pelkästään Instagramissa Chachilla on yli 1,7 miljoonaa seuraajaa.

Chachi Hildén. (kuva: AOP)

Lue myös: Chachi Hildén esitteli tanssitaitojaan - mukana menossa lähes koko perhe

Lue myös: Jukka ja Chachi Hildén viettivät hääpäivää - kauniit julkaisut hurmasivat seuraajat

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat