Kuva: AOP

Harry Stylesin mekkokuvat herättivät kritiikkiä - Olivia Wilde puolustaa tähteä kovasanaisesti

17.11.2020 16:45 - Roy Kokkonen

Harry Stylesin esiintyminen mekossa muotilehti Voguen kannessa on aiheuttanut vastareaktion sosiaalisessa mediassa.

Brittiartisti Harry Styles, 26, poseeraa Voguen yhdysvaltalaisversion kannessa. Kyseessä on ensimmäinen kerta lehden 127-vuotisen historian aikana, kun mies esiintyy yksin lehden kansikuvassa.

Stylesin kuvat ovat keränneet paljon julkisuutta, sillä sen lisäksi, että hän on miehenä lehden kannessa, hänet on kansikuvajutun kuvituksessa ikuistettu sonnustautuneena mekkoon, hameeseen ja kiltteihin.

Voguen haastattelussa hän kertoo tykkäävänsä leikitellä pukeutumisellaan, eikä välitä siitä, onko jokin vaatekappale alun perin suunniteltu miehille tai naisille.

Stylesin esiintyminen on herättänyt myös vastareaktion sosiaalisessa mediassa.

Muun muassa yhdysvaltalaiskirjailija Candace Owens on hyökännyt Stylesia vastaan. Owens on konservatiivikommentaattori, joka on tunnettu oikeistolaisista julkituloistaan.

"Tuokaa takaisin miehekkäät miehet", Owens kirjoitti Twitterissä ja kertoi pitävänsä miesten "naisellistamista" suorana hyökkäyksenä.

Näyttelijä ja ohjaaja Olivia Wilde, 36, ei purematta niellyt Owensin kritiikkiä. Styles näyttelee Wilden kanssa tulevassa elokuvassa Don't Worry Darling.

"Olet säälittävä", Wilde vastasi Owensille.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Harry Styles on tällä hetkellä yksi seuratuimmista poptähdistä maailmassa. Hän tuli tunnetuksi One Direction -poikabändistä ja on sen lopettamisen jälkeen tehnyt menestyksekästä soolouraa. Musiikkiuran lisäksi hän on näytellyt Christopher Nolanin sotaelokuvassa Dunkirk (2017).

Lue myös: Laulaja Harry Styles on ensimmäinen mies Voguen kannessa - poseeraa Guccin mekossa

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat