Kuva: AOP

Samantha Fox vakuutti rintansa miljoonalla - muistelee iltaa, kun 10 000 poikaa murtautui sisälle

18.11.2020 14:34 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

80-luvun supertähti Samantha Fox vakuutti rintansa yhteensä miljoonalla punnalla. Supersuosio aiheutti myös harmia: eräänä iltana 10 000 teinipoikaa pakottivat laulajan pakenemaan paikalta helikopterin avulla.

Brittilaulaja Samantha Fox, 54, nousi julkisuuteen vasta 16-vuotiaana, kun hän poseerasi brittitabloidi The Sunin sivuilla yläosattomissa kuvissa. Siitä alkoi nelivuotinen yhteistyö lehden kanssa, jonka aikana tähti nähtiin lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Vuonna 1986 hän julkaisi ensimmäisen singlensä Touch Me (I Want Your Body), jota pidetään edelleen hänen suurimpana hittinään.

80-luvun aikana Fox tuli tunnetuksi paitsi vihjailevista kappaleistaan myös ulkonäöstään. Suosio oli suurta myös Suomessa.

Fox kertoi The Sunille vakuuttaneensa rintansa huimalla summalla.

- Agenttini sanoi, että jos Betty Grable voi vakuuttaa jalkansa, sinä voit vakuuttaa rintasi, Fox kertoo.

Kokonaissumma oli miljoona puntaa, sillä kumpikin rinta vakuutettiin 500 000 punnalla.

Samantha Fox keikkailee edelleen aktiivisesti. (kuva: AOP)

Kymmenen tuhatta teinipoikaa ovella

Supertähden arki oli hurjaa, ja Fox joutui palkkaamaan henkivartijoita turvakseen. Eräänä iltana, kun Fox oli jakamassa nimikirjoituksia hän joutui pakenemaan helikopterin avulla, kun fanit rynnivät sisään.

- Noin 10 000 teinipoikaa hakkasi ikkunoita niin kovaa, että ne menivät rikki. He ryntäsivät sisään, ja jouduin pakenemaan henkivartijoideni kanssa katolta helikopterin avulla. Isoisäni ja -äitini nukkuivat henkivartijoiden kanssa joka yö, hän kertoo.

Fox keikkailee edelleen aktiivisesti. Lehtitietojen mukaan hän on kihloissa norjalaisen Linda Olsenin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut managerinsa Myra Strattonin kanssa.

Lue myös: Povipommi Samantha Fox kokemastaan ahdistelutilanteesta: "Hän kouri rintojani ja veti hametta ylös"

Lähteet: The Sun, Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat