Kuva: AOP

Netflix-hitin tähti ei pidä itseään viehättävänä: "En ole tarpeeksi kaunis ollakseni elokuvissa"

24.11.2020 21:45 - Iiro Myllymäki

Musta kuningatar -minisarjan tähti Anya Taylor-Joy pitää itseään oudon näköisenä.

Netflixin ylistetyssä Musta kuningatar -minisarjassa pääroolissa nähtävä Anya Taylor-Joy, 24, on puhunut The Sunin haastattelussa ulkonäöstään. Monet saattavat yllättyä siitä, että nainen ei itse pidä itseään kauniina.

- En ole koskaan pitänyt enkä tule varmaan koskaan pitämään itseäni kauniina. En usko, että olen tarpeeksi kaunis ollakseni elokuvissa. Tiedän, että se kuulostaa typerältä ja poikaystäväni on varoittanut minua, että ihmiset alkavat pitää minua ääliönä, jos sanon näin. Mielestäni näytän vain oudolta, Taylor-Joy sanoo.

Anya Taylor-Joy (kuva: AOP)

Nainen on kuitenkin nähty jo monissa elokuvarooleissakin, ja hän on saanut kehuja roolisuorituksistaan. Hän ei kuitenkaan itse halua mennä katsomaan omia elokuviaan elokuvateattereihin ulkonäköepävarmuuksiensa takia. Häntä ahdisti esimerkiksi tänä vuonna ilmestynyt Emma-elokuva, joka pohjautuu Jane Austenin samannimiseen romaaniin.

- Sain paniikkikohtauksen Emman takia, koska ajattelin, että olen ensimmäinen ruma Emman esittäjä enkä pysty tähän, Anya Taylor-Joy kertoo.

Nainen on saanut jo teini-ikäisestä saakka positiivista huomiota osakseen ulkonäöstään. Hänet kiinnitettiin mallitoimiston listalle jo 16-vuotiaana sen jälkeen, kun hänet oli bongattu Lontoosta Harrodsin ostoskeskuksen edustalta.

Musta kuningatar nousi Suomessakin suureen suosioon ja Netflixin katsotuimmaksi. Minisarja kertoo kuvitteellisen tarinan Anya Taylor-Joyn esittämästä huippulahjakkaasta shakinpelaaja Beth Harmonista, jonka elämää varjostaa päihderiippuvuus.

Lue myös: Millaisen muodonmuutoksen Musta kuningatar -sarjan tähti kokee ennen kuvauksia? Video paljastaa

Lue myös: Netflixin uusi minisarja, Musta kuningatar sai uskomattoman suosion: "Mestariteos"

Lähteet: The Sun, Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat