Kuva: AOP / AOP

Rihanna ylistää painoaan roimasti pudottanutta Adelea: "Hän näyttää itsevarmalta ja tyytyväiseltä"

25.11.2020 17:15 - Iiro Myllymäki

Rihanna uskoo, että Adele teki muutoksen itseään varten eikä miellyttääkseen ketään muuta.

Rihanna, 32, on puhunut ylistävään sävyyn artistikollegastaan Adelesta, 32, jonka painonpudotus on ollut suuren keskustelun aiheena. Rihanna sanoo Closer-lehden haastattelussa ihailevansa Adelen muodonmuutosta, koska se vaikuttaa tehneen tähdestä entistä itsevarmemman ja onnellisemman.

- Adele näytti upealta ennen muodonmuutosta, ja hän näyttää upealta nyt, mutta sen näkee, miten onnelliselta hän nyt näyttää. On selvää, että hän teki muutoksen itseään varten eikä tehdäkseen vaikutusta kehenkään muuhun. Olen iloinen, että ystäväni näyttää niin itsevarmalta ja tyytyväiseltä, Rihanna sanoo.

Adele viittasi painonpudotukseensa, kun hän palasi julkisuuteen Saturday Night Live -ohjelman juontajavieraana.

- Tiedän, että näytän todella erilaiselta kuin silloin, kun viimeksi olette minut nähneet. Mutta kuten tiedätte, kaikkien COVID-rajoitusten ja matkustuskieltojen takia minun piti matkustaa vain kevyesti ja tuoda vain puolet itsestäni. Ja tämä on se puolikas, jonka päätin tuoda, Adele sanoi avausmonologissaan.

Adele teki paluun parrasvaloihin yhdysvaltalaisessa Saturday Night Live -ohjelmassa. (kuva: AOP)

Adelen on arvioitu pudottaneen painostaan jopa 45 kiloa. Kaikkia muutos ei ole miellyttänyt, ja sosiaalisessa mediassa on käyty keskustelua siitä, oliko Adele paremman näköinen ennen laihtumistaan vai laihduttamisen jälkeen ja mitkä motiivit johtivat naisen painonpudotukseen. Keskustelu sai Adelen entisen kuntovalmentajan Pete Geracimon jyrähtämään ja tähdentämään, että Adele teki elämäntapamuutoksen ennen kaikkea itseään ja Angelo-poikaansa varten.

”En voisi olla ylpeämpi hänestä! Tätä muodonmuutosta ei ole tehty albumin myyntilukujen kasvattamiseksi, julkisuuden saamiseksi tai siksi, että hän haluaisi olla roolimalli”, Geracimo kirjoitti Instagramissa.

Voit lukea miehen kommenteista ja Adelen painonpudotuksesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Adele otti hienovaraisesti kantaa suhdehuhuihin brittiräppärin kanssa - tarvitsi vain yhden sanan

Lue myös: Adelesta leviävä kuvapari jakoi somekansan kahtia - "Hävetkää te kaikki, jotka jaatte näkemyksiänne"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat