Kuva: All Over Press

Fifty Shades -tähti Jamie Dornan muistelee outoa fanipostia: 'Siinä sanottiin, että lapsi on minun'

27.11.2020 19:15 - Senja Rapila

38-vuotias näyttelijä tiedetään ennen kaikkea mysteerisenä miljardöörinä Fifty Shades -elokuvista.

Näyttelijä Jamie Dornan, 38, tunnetaan varmasti ennen kaikkea roolistaan Fifty Shades -elokuvissa vuosina 2015-2018. Hän on kertonut tuoreessa haastattelussa, että vaikka viimeisimmän elokuvan julkaisusta on kulunut jo kaksi vuotta, hän saa vieläkin erikoisia kirjeitä faneilta ympäri maailman.

(kuva: AOP)

Yksi erikoisimmista tapauksista sattui keväällä, kun hän oli eristyksissä vaimonsa Amelia Warnerin ja kolmen lapsensa kanssa. Dornan kertoo haastattelussa saaneensa tuolloin  kirjekuoressa kokoelman kuvia lapsesta. 

- Joku sanoi, että kuvissa olisi minun lapseni ja vaimoni pitäisi saada tietää, että minulla on seitsemänvuotias lapsi, Dornan hämmästelee.

- Uskon, että he yrittivät sanoa sen lapsen olevan minun ja Dakota Johnsonin. Että olisimme saaneet tämän lapsen ensimmäistä Fifty Shades -elokuvaa kuvatessa. Se kyllä herätti kiinnostuksemme, jos niin voi sanoa. Se oli hieman outoa.

Dornan myöntää myös, ettei hän ole "luontainen julkkis". Hänen mielestään omien luonnollisten piirteiden piilottaminen muulta maailmalta voi olla hyvin raskasta, kun yrittää näyttää vain parhaimman version itsestään maailmalle.

(kuva: Youtube)

(kuva: YouTube)

Lue myös: Fifty Shades -komistus palasi sosiaaliseen mediaan - erikoinen kuva herättää hilpeyttä

Lue myös: Näyttelijätär seksikohtauksista Fifty Shades -tähti Jamie Dornanin kanssa: "Hyvä jumala!"

Lue myös: Fifty Shades of Grey -komistuksen pullottava etumus varasti huomion - totuus saa hymyilemään

Lue myös: Hulvaton Fifty Shades of Grey -parodia huvittaa netissä - katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat