Kuva: AOP

Chrissy Teigen puhuu nyt keskenmenon yhteydessä otetuista kuvista: 'En välitä, jos vihaatte niitä'

28.10.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Chrissy Teigen pyysi miestään John Legendiä ottamaan kuvia suuren surun keskellä, vaikka mies olikin vastahakoinen.

Malli Chrissy Teigen, 34, kertoi kuukausi sitten, että hän ja hänen miehensä John Legend, 41, kärsivät keskenmenon odottaessaan kolmatta lastaan. Nainen julkaisi riipivän päivityksen Instagramissa, jossa hän kertoi pariskunnan nimenneen syntymättömän pienokaisen Jackiksi ja nainen avasi parin tuntevan keskenmenon seurauksena syvempää tuskaa kuin koskaan aikaisemmin.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Nyt Chrissy Teigen on palannut sosiaaliseen mediaan ja kirjoittaa enemmän tuntemuksistaan. Nainen aloittaa rehellisen tekstinsä kiittämällä ihmisiä heidän antamastaan tuesta.

”Lattiamme ovat olleet meille lähetettyjen kukkien peitossa, ja viestejä on tulvinut ja olemme lukeneet ne kyynelsilmin. Sosiaalisen median viestit tuntemattomilta ovat täyttäneet päiväni, ja monet niistä ovat alkaneet lauseella ’et varmaankaan lue tätä mutta…’. Voin vakuuttaa, että kyllä luin”, Teigen kirjoittaa.

Kuvista tullut kritiikki ei kiinnosta

Chrissy Teigen kertoo, että lääkärit olivat diagnosoineet hänellä istukan ennenaikaisen irtoamisen. Tekstissään nainen kirjoittaa toistuvasta verenvuodosta, jota hän raskauden aikana koki, eikä lasta onnistuttu pelastamaan verensiirroillakaan.

”Muutaman sairaalassa vietetyn yön jälkeen lääkärini kertoi sen, minkä jo tiesin - oli aika sanoa hyvästit. Hän vain ei selviäisi tästä, ja jos tätä kestäisi pidempään, en ehkä minäkään selviäisi. […] Myöhään yhtenä iltana minulle kerrottiin, että irti päästämisen aika koittaa aamulla. Itkin vähän ensin, ja sitten tämä muuttui täysiksi itkun ja rään kohtauksiksi. Hengitykseni ei kyennyt pysymään uskomattoman syvän suruni perässä”, Teigen kirjoittaa.

Chrissy Teigen halusi, että näistä surun hetkistä otetaan kuvia. Nainen kertoo, että hänen Instagramissa jakamansa kuva on juuri tältä surun hetkeltä. Hän pyysi äitiään ja miestään ottamaan valokuvia, vaikka tilanne olikin epämukava. Hän kertoo, että John Legend oli ensin haluton ottamaan kuvia mutta nainen selitti tarvitsevansa nämä kuvat.

”Sanoin, että hänen vain täytyy tehdä se. Hän vihasi sitä, huomasin kyllä. Se ei käynyt hänellä järkeen. Mutta tiesin, että minun täytyy saada muisto tästä hetkestä ikiajoiksi. Ja tiesin, että minun täytyy jakaa tämä tarina”, Teigen kirjoittaa.

(kuva: AOP)

Nainen on saanut kuvista monenlaista kommenttia. Häntä ei kiinnosta muiden antama kritiikki.

”Minua ei voisi vähempää kiinnostaa, että vihaatte kuvia tai ette olisi itse tehneet moista. Minä elin sen hetken, päätin ottaa kuvat ja ennen kaikkea, nämä kuvat on tarkoitettu vain heille, jotka ovat kokeneet saman tai ovat tarpeeksi uteliaita ajattelemaan, miltä jokin tällainen saattaa tuntua. Nämä kuvat ovat vain heille, jotka tarvitsevat niitä.”

Chrissy Teigenillä ja John Legendillä on kaksi yhteistä lasta, 4-vuotias Luna ja 2-vuotias Miles.

Lue myös: John Legend julkaisi kauniin kirjoituksen Chrissy-vaimolleen: "Olemme kokeneet ylä- ja alamäet"

Lue myös: Chrissy Teigen ja John Legend menettivät pienen poikansa - sydäntä särkevä kirjoitus julki

Lähteet: Metro, Medium

Kilpailut

Uusimmat