Kuva: AOP

Jukka ja Chachi Hildénin Sophia-tytär täytti vuoden - suomalaisjulkkikset onnittelevat

27.11.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Perhe muutti vastikään Espooseen.

Vastikään Espooseen muuttaneet Jukka Hildén, 40, sekä hänen vaimonsa Chachi Hildén, 24, onnittelevat lastaan sosiaalisessa mediassa.

Sophia Rose Hilden on nimittäin viettänyt 1-vuotisjuhliaan ja molemmat vanhemmista ovat julkaisseet tyttärestään saman suloisen kuvan.

"Onnea Soffepoffe! Olet niin suloinen pieni ilon ja rakkauden monsteri. Olemme niin onnekkaita, kun saimme sinut. Lupaan antaa sinulle rakkautta, jotta sinä saat hyvän sydämen. Annan sinulle huomiota, jotta saat itsevarmuuden. Annan sinulle myös säännöt, jotta opit mikä on oikein ja mikä väärin", Jukka Hildén muun muassa kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Monet suomalaisjulkkikset, kuten Krista Siegfrids, Mikko Leppilampi, Maria Veitola ja Iiro Seppänen ovat onnitelleet pientä tyttöä.

Näet syntymäpäiväkuvan alta tai tästä.

Espooseen muuttanut pariskunta kertoi vastikään Ilta-Sanomien haastattelussa, että siellä on heille sopivasti sekä luontoa että kaupunkia.

- Ähtäri oli pelkästään luontoa, kun ympärillämme oli vain lehmiä ja vuohia ja ei lainkaan kaupunkielämää. Helsinki taas oli vaan kaupunkia ja tahdomme edelleen nauttia luonnosta muun muassa koirien kanssa lenkkeillessä. Siispä se oli hyvä ratkaisu meille.

Lue myös: Jukka ja Chachi Hildén juhlivat Sophia-tyttären puolivuotispäivää - "Rakastan sinua, papuseni!"

Lue myös: IS: Jukka ja Chachi Hildén muuttivat Espooseen - kodista löytyy muun muassa sisäuima-allas

Kilpailut

Uusimmat