Kuva: AOP

Melania Trump paljasti Valkoisen talon joulukoristelut - aiemmat jouluhaukut nostettiin esiin

01.12.2020 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen oli vuodetussa puhelinkeskustelussa ihmetellyt, kuka jaksaa välittää joulukoristeluista.

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump, 50, on paljastanut sosiaalisessa mediassa Valkoisen talon tämän vuoden joulukoristelut. Hulppeiden koristelujen teemana on tänä vuonna ”America the beautiful”, eli ”kaunis Amerikka”. Kyseessä on Donald Trumpin, 74, ja Melania-vaimon viimeinen joulu Valkoisessa talossa ennen kuin valta vaihtuu tammikuussa Joe Bidenille.

Melania Trump on jakanut joulukoristeluista sekä videon että valokuvia sosiaalisen median tileillään.

”Yhdessä juhlimme tätä maata, jota voimme ylpeinä sanoa kodiksemme”, Trump kirjoittaa.

Melania Trump kertoo tiedotteessa, että joulukoristelut ovat inspiroituneet naisen matkoista halki Yhdysvaltojen. Inspiraatiota on otettu Yhdysvaltojen nähtävyyksistä ja ”patrioottisista kansalaisista”.

Voit katsoa videon joulukoristeluista alta tai tästä linkistä.

Melania Trumpin Instagram-päivityksen puolestaan näet alta tai tämän linkin takaa.

Aiemmin Donald Trumpin presidenttikauden aikaiset joulukoristeet ovat herättäneet ihmettelyä ja naureskelua sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2017 meemitehtailijat innostuivat valkoisista oksista, joiden ei katsottu sopivan lämpimään joulutunnelmaan. Myös vuonna 2018 joulukoristeet herättivät kommentteja, joissa niiden sanottiin olevan suorastaan kauhuelokuvamaisia. Voit katsoa yhden twiitin näistä koristeluista alta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Aiemmin tänä vuonna julki tulleissa puhelinkeskustelunauhoissa Melania Trumpin kuultiin purkavan turhautuneisuuttaan joulukoristelujen suhteen. Ensimmäisen naisen entinen avustaja Stephanie Winston Wolkoff oli nauhoittanut salaa puhelinkeskusteluaan Trumpin kanssa kesällä 2018.

- Raadan niska limassa joulujuttujen takia. Kuka välittää v*ttuakaan joulujutuista ja koristeluista? Mutta minun täytyy tehdä se, Melania Trump sanoi julkisuuteen vuodetulla nauhalla.

Esimerkiksi Twitterissä monet ovat kommentoineet Melania Trumpin tuoreita joulukoristelupäivityksiä viittaamalla näihin kommentteihin.

”Hienoa, laitoit v*tun joulukoristelusi pystyyn”, kommentoi yksi.

”En malta odottaa, että pääsen kuulemaan, kuinka paljon vihaat Valkoisen talon koristelemista jouluna”, irvailee toinen.

Lue myös: Melania Trumpin huhutaan hautovan avioeroa: "Hän laskee minuutteja"

Lue myös: Melania Trump vaalensi hiuksiaan - katso kuvat ennen ja jälkeen

Lähteet: People, CNN, Vox

Kilpailut

Uusimmat