Kuva: AOP

Tiger King -sarjasta tutussa eläintarhassa karmea onnettomuus - tiikeri raateli hoitajan käden

04.12.2020 20:15 - Roy Kokkonen

Carole Baskinin eläintarhan vapaaehtoistyöntekijä joutui tiikerin raatelemaksi hoitotoimenpiteen yhteydessä.

Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjasta tunnetuksi tulleen eläinaktivisti Carole Baskinin eläintarhassa on tapahtunut järkyttävä onnettomuus, kertoo TMZ.

Pelastuslaitos saapui Floridan Tampassa sijaitsevaan eläintarhaan, jossa eräs eläintarhassa työskennellyt vapaaehtoinen naistyöntekijä oli joutunut tiikerin raatelemaksi.

Baskin kertoo, että työntekijä oli hoitotoimenpiteen yhteydessä työntänyt kätensä Kimba-nimisen tiikerin häkkiin, jolloin se oli purrut häntä kädestä ja alkanut riepottelemaan työntekijää.

Lehtitietojen mukaan oli lähellä, ettei käsi irronnut kokonaan.

Kun muut työntekijät juoksivat paikalle, Kimba päästi naisen otteestaan. Henkilökunta laittoi kiristyssiteen naisen käteen ja pelastuslaitos saapui paikalle noin 15 minuutin kuluttua.

Kimba-tiikeriä pidetään seuraavat 30 päivää eristyksissä varmuuden vuoksi, mutta vapaaehtoistyöntekijän kerrotaan toivoneen, ettei Kimballe tehdä mitään, sillä kyse oli lajityypillisestä käytöksestä.

Kuvassa Joe Exotic, joka sai vankeustuomion Carole Baskinin palkkamurhan tilaamisesta. (kuva: AOP)

Suoratoistopalvelu Netflixissä esitetty Tiger King -sarja nousi keväällä suursuosioon. Se kertoo eksentrisestä eläintarhanpitäjästä, Joe Exoticista. Yli viiden vuoden aikana kuvattuun sarjaan liittyy monia erikoisia käänteitä ja sivujuonteita.

Sarjan keskiössä on Exoticin ja eläinoikeusaktivisti Baskinin vihasuhde, joka päättyi, kun Exotic tuomittiin vankilaan Baskinin palkkamurhan tilaamisesta.

Baskin on pysytellyt julkisuudessa sarjan jälkeenkin, vaikka myös hänen historiastaan esitettiin kovia väitteitä. Hän on esiintynyt muun muassa Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Sarjassa käsiteltiin Baskinin ex-aviomiehen liikemies Don Lewisin katoamista vuonna 1997. Lewis julistettiin kuolleeksi ja Baskin peri häneltä miljoonaomaisuuden. Lukuisat sarjaan haastatellut ihmiset väittävät, että Baskin tappoi miehensä ja syötti hänet tiikereille. 

Lue myös: Miley Cyrusia ja Joe Exoticia yhdistävä ulkonäköpiirre kismittää artistia: 'Ei ollut hätäratkaisu'

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat