Kuva: Asko Keinonen

Lukas Leonin ja Gettomasan biiffi virallisesti ohi: "Nyt on puhdistettu ilmaa"

08.12.2020 14:15 - Roy Kokkonen

Viime aikoina kovasanaisesti yhteen ottaneet räppärit Lukas Leon ja Gettomasa ovat haudanneet sotakirveen.

Lukas Leonin, 23, ja Gettomasan, 27, välillä nähty sanasota on virallisesti ohi. Lukas Leon julkaisi Instagramissa videon, jossa hän vahvistaa keskittyvänsä vastaisuudessa positiiviseen energiaan.

Voice.fi on seurannut räppäreiden välille eskaloitunutta dissausbiisien kierrettä. Kaikki alkoi jo viime huhtikuussa, kun Lukas Leonin ja Suomen freestyle-rapin kolminkertaisen mestarin MC Kajon yhteisellä Youtube-videolla kuultiin muutama kuitti Lukas Leonin suusta Gettomasalle.

Viime viikolla Gettomasa vastasi kuittailuun uudella kappaleellaan Veli mä vannon. Dissaus oli sen verran suoraa, että moni jäi odottamaan Lukas Leonin vastausta.

Perjantaina kerroimme, että vastaus saapui. Lukas Leon julkaisi Gekkomasa-nimisen kappaleen, jonka sisältö oli täyttä pilkkaa neljän minuutin ajan. Biisillä räpätään muun muassa näin:

"Halvennat naisii sovinistina niinku faijas teki - isäsi poika / sua pidetää räppipiireissä mulkkuna jätkänä / jopa sun omas lafkas."

Piikki oli nyt auki ja ei mennyt aikaakaan, kun Gettomasan odotettu vastaus saapui. Gettomasa julkaisi Istu-nimisen kappaleen, jossa hän lataa täyslaidallisen Lukas Leonille:

"Äijälle kirjotetaan kaikki biisit / koska sä et osaa tehdä yksin musaa / susta ei ikinä tuu meitsiä / poika me tultiin ihan eri reittiä / et luonu sun haippii ite."

Gettomasa puhalsi pelin poikki

Ennen kuin Lukas Leonilta kuultiin vastausta, ehti Gettomasa jo viheltää pelin poikki. Hän julkaisi itsenäisyyspäivänä Instagram-päivityksen, jossa hän kertoo "biiffin" olevan omalta osaltaan ohi.

"Haluaisin sanoa, että tämä niin sanottu biiffi Lukas Leonin kanssa on meikän puolelta ainakin ohi ja mulla ei ole oikeasti mitään henkilökohtaista Lukasta vastaan", Gettomasa kertoo julkaisemallaan videolla.

Gettomasa viittasi myös siihen, että ajoittain kovapuheinenkin sanailu on osa rapkulttuuria.

"Tää oli vaan tilanne, missä kaks taistelijaa otti toisistaan mittaa ja laitto itsensä ja oman ylpeytensä likoon. Te saitte sen ansioista viihdyttävän show´n", hän sanoo.

Gettomasan ja Lukas Leonin välinen biiffi on herättänyt huomiota viime aikoina. (kuva: Emmi Moilanen)

Rauha palasi räppäreiden välille

Maanantaina Lukas Leon julkaisi vastauksensa Gettomasalle. Hän kertoo, että ilmaa on nyt puhdistettu ja tästä eteenpäin fokus pysyy positiivisissa energioissa.

"Masa julkaisi eilen videon, jossa se kertoi, että haluaa sopia tän biiffin. Halusin tulla kertoo, että mulle se on tosi fine. Mä oon samaa mieltä, molempien pitää keskittyä vain positiiviseen energiaan. Ei mitään, Masalle kaikkee hyvää. Kunnioitusta, peace!", Lukas Leon toivottaa videolla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Räppäreiden sanailu on herättänyt huomiota heidän seuraajiensa keskuudessa ja vedot puolin sekä toisin ovat saaneet posiitivista palautetta. Muun muassa Elastinen ja Brädi kehuivat Gettomasan päivitystä aiemmin.

Lukas Leonin loppukaneetti sai sekin positiivista palautetta. Muun muassa juontaja Roope Salminen kiitteli molempia.

"Kova yhteenotto, kiitos viihteestä molemmille!", Salminen kirjoitti.

Lue myös: Biiffi ohi? Gettomasa puhalsi omalta osaltaan pelin poikki ja lähetti terveisiä Lukas Leonille

Lue myös: "Nyt meni henkilökohtaiseksi" - Lukas Leonin uutuuskappaleella rajua kuittia Gettomasalle

Kilpailut

Uusimmat