Kuva: AOP

Kardashianit tekevät paluun - vaikka eivät vielä ole edes lopettaneet

11.12.2020 17:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Kardashianin tosi-tv-perheen edesottamuksista päästään nauttimaan jatkossakin. Klaani solmi sopimuksen suoratoistopalvelu Hulun kanssa.

Tosi-tv-perhe Kardashianien elämästä kertova Keeping Up With The Kardashians -tv-sarja tulee päätökseen ensi vuonna. Kim Kardashian kertoi syyskuussa, että sarjan viimeinen kausi ilmestyy alkuvuodesta 2021.

Fanit olivat sanalla sanoen tyrmistyneitä.

"Pahin uutinen koskaan", eräs parahti kommenttikentässä.

Myöhemmin alkoi liikkua huhuja, että Kardashian-Jennerin klaani tähtää suoratoistopalveluihin, sillä sarjaa tuottanut E!-tv-kanava ei pysynyt julkimoiden palkkiovaatimusten perässä.

Perhe on saanut tähän mennessä 150 miljoonaa dollaria, eli noin 126,7 miljoonaa euroa jokaiselta tuotantokaudelta, mutta enemmän olisi pitänyt maksaa.

Fanien ei onneksi tarvinnut kärvistellä epätietoisuudessa kauaa, sillä viihdemediat ympäri maailmaa ovat uutisoineet, että huhut ovat käyneet toteen. 

Yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu Hulu julisti torstaina tehneensä sopimuksen Kim, Khloe ja Kourtney Kardashianin sekä heidän äitinsä Kris Jennerin ja sisarpuolien Kylie ja Kendall Jennerin kanssa.

Disneyn omistama Hulu ei tarkentanut minkä tyyppisestä formaatista diilissä on kyse. Tarkoituksena kuitenkin on, että Karjennerit tuottavat "sisältöä" Hulun alustoille loppuvuodesta 2021 alkaen. 

Lue myös: Kardashianit hinnoittelivat itsensä ulos tv:stä - aikovat tuplata tienestinsä suoratoistolla

Lähteet: Mirror, Daily Mail

Uusimmat