Kuva: AOP

Kardashianit hinnoittelivat itsensä ulos tv:stä - aikovat tuplata tienestinsä suoratoistolla

13.09.2020 10:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Kardashianit eivät aio kadota kuvaruuduista. Sisäpiirilähteiden mukaan Kardashianin klaani tähtää suoratoistopalveluihin, sillä tuotantoyhtiö ei suostunut perheen alati kasvaviin palkkiovaatimuksiin, kertoo Page Six.

20 kauden ajan esitetty huippusuosittu Kardashianit-tv-sarja päättyy seuraavan kauden jälkeen. Kerroimme keskiviikkona, että Kim Kardashianin kommenttikenttä täyttyi uutisen jälkeen.

Page Sixin haastattelema sisäpiirilähde kertoo, että Kardashianit eivät kuitenkaan katoa kuvaruudusta.

Kardashianit-sarjaa tuottanut E! päätti lopettaa sarjan, sillä kanava ei enää pysynyt perheen alati kasvavien palkkiovaatimusten perässä. Nyt perheen on tarkoitus perustaa oma mediayhtiö.

Viimeisimmän sopimuksen mukaan E! on maksanut perheelle jopa 150 miljoonaa dollaria, eli noin 126,7 miljoonaa euroa per tuotantokausi.

Lähteen mukaan perhe tavoittelee tuon summan tuplaamista neuvottelemalla suoratoistojättien kuten Netflixin, Amazonin ja Applen kanssa.

- Suoratoistossa liikkuu enemmän rahaa. Ja se on kansainvälistä. He ovat avoinna kaikille mahdollisuuksille, mutta he ottavat nyt vapaata, lähde kertoo.

Perheen edustaja on kieltäytynyt kommentoimasta väitteitä.

Lue myös: Kimin Playboy-kuvaukset, lyhyt vankilareissu: Muistatko Kardashianit-sarjan ikimuistoiset hetket?

Lue myös: Kim Kardashian synnyttää Kylie Jennerin - erikoinen, hyllytetty musiikkivideo nyt julki

Lähde: Page Six

Uusimmat