Kuva: AOP

Heidi Klumin 16-vuotias Leni-tytär poseeraa Voguen kannessa äitinsä rinnalla - katso

11.12.2020 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Klum on pitänyt lapsensa melko piilossa julkisuudelta.

Huippumalli Heidi Klumin, 47, tytär Leni (Helene), 16, astelee äitinsä jalanjäljissä catwalkeille. Ensimmäiset askeleensa unelmaansa kohti hän otti Saksan Voguen kannessa. 

Kuvassa Klum poseeraa yhdessä tyttärensä kanssa. Kyseessä on harvinainen otos, sillä Klum on pitänyt lapsensa poissa julkisuudesta. 

Kuva kuitenkin osoittaa sen, että äitinsä tavoin, Lenillä on todellakin mahdollisuuksia mallimaailmassa, kamera kun tuntuu suorastaan rakastavan häntä. Otoksessa äidin ja tyttärenä yllä nähdään ylisuuret puvut, joita on yhdistelty hassusti ristiin. 

Julkaisussa Klum muu muassa kehuu tytärtään ja sanoo olevansa tästä hurjan ylpeä. 

"Olen todella ylpeä sinusta. En siksi, että valitsit tämän polun, vaan siksi, että tiedän sen olevan se polku, jota haluat kulkea. 

Olet aina tiennyt mitä haluat ja mitä et halua. Et ole pikkuminä ja olenkin onnellinen, että voit näyttää sen, kuka todella olet. Tiedän, ettei kasvu aikuiseksi minun lapsenani ole ollut helppo, et ole koskaan saanut mahdollisuutta kasvaa normaaleissa olosuhteissa."

Klum myös kertoo, että lapsen päästäminen maailmalle on myös äidille vaikeaa. 

"Vaikka tiedän, ettet aina halua kuulla äitisi neuvoja, tässä tulee yksi. Älä koskaan tee mitään sellaista mitä et halua tehdä, kuuntele aina vaistojasi. Olen varma siitä, että jännittävät ajat odottavat sinua. Vogue on paras paikka aloittaa se ura, josta haaveilet. Ja vaikka minulle onkin hieman vaikeaa päästää sinua menemään, tulen aina tekemään kaikkeni, että olet onnellinen ja saavutat unelmasi."

Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lenin isä on entinen Formula 1 -päällikkö Flavio Briatore. Hän ei Klumin sanojen mukaan ole ollut osallisena tyttärensä elämään millään tavalla. Pariskunta ehti erota ennen tyttärensä syntymää. 

Lue myös: Heidi Klum kuumeen ja flunssaoireiden kourissa: "En pysty tekemään korona-testiä!"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat