Kuva: AOP

Kerrospukeutumisen mestari - kolme toimivaa asua Bella Hadidin tyyliin

16.12.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hadid taitaa tyylikkään pukeutumisen ja arkilookeissakin nähdään usein mielenkiintoisia jujuja.

Mallina uraa luova Bella Hadid, 24, taitaa tyylikkään pukeutumisen. Mestaripukeutuja nähdään inspiroivissa asukokonaisuuksissa niin arkena kuin punaisen maton valokuvissakin. 

Erityisesti Hadidin taito yhdistellä erilaisia vaatekappaleita toisiinsa hurmaa. Hänellä on loistava taito etenkin kerrospukeutumisen suhteen, mitä kannattaakin pitää silmällä.

Viime päivinä Hadid on ikuistettu kolmessa toimivassa tyylissä. Niitä kaikkia yhdistää rento kerrospukeutuminen ja käytännöllisyys. 

Mikä lookeista on suosikkisi?

Rennot tuulihousut yhdistettynä valkoiseen kauluspaitaan, neuleeseen, pipoon ja lenkkareihin on toimi arkiasu. Se on samaan aikaan rento ja käytännöllinen, mutta myös omalla tavallaan erittäin tyylikäs. 

(kuva: AOP)

Valkoinen t-paita tulisi löytyä jokaisen kaapista. Sen tietää myös Hadid, joka on ottanut sen osaksi näyttävää kokonaisuutta. Alimmaisena nähdään valkoinen t-paita, sen päälle Hadid on pukenut neuleen. Kokonaisuuden kruunaavat farkut, loafferit sekä jakku, joka tekee asusta supertyylikkään.

(kuva: AOP)

Edellistä asua voi myös muunnella helposti, kuten Hadid todistaa. Jakku on vaihtunut väljempään harmaaseen malliin ja sen päälle Hadid on kiskaissut vielä ylisuuren farkkutakin. Lämmin ja trendikäs asu on täydellinen kaupungille. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Maailman muodikkain pukeutuja? 12 Bella Hadidin näyttävintä asua tältä vuodelta

Kilpailut

Uusimmat